Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Holder kupévifta på å ta kvelden?


Anbefalte innlegg

En stund gikk den bare på maks (3) , så gikk den ikke i det heletatt og eg skaffet ny motstand og fikk skiftet den. Såg så etterpå at sikringen var gått og etter å ha skiftet begge deler så skrudde eg den på (1) da kunne du høre små virrelyder som om den prøvde å komme igang, samme på 2 mens på maks (3) så gikk den fint. Om eg så tar ned på 2 fra 3 så går den også fint på 2, men når en skrur ned til 1 fra 2 så går den ca 1 sekund før den stopper.

Er det hele vifta som begynner å synge på siste verset? For det høres ut som den ikke klarer å komme igang på laveste nivå, og det bekreftes jo nesten når den ikke orker mer på det laveste etter den har gått ok på 3 og ned til 2.

Er forøvrig en Golf 90mod.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bytt vifta du. Det er en 90mod golf.

 

Hvis du kjenner på viftemotoren så blir denne sikkert varm. Det begynner å klype og den orker ikke dra rundt på først hakk. Hele motoren blir som en PTC mostand-ish så det fungerer bare på hakk 1 når vifta er kald.

 

Når man har byttet alt så er det også nødt til å bli i orden.

Endret av Mekker`n
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, med litt tlc så kan det hende den holder bilens levetid, men er det lett å bytte + ganske rimelig så kan det være like greit.

"Redda" vifta i en granada jeg hadde som hadde stått i over 10år med mye smøring og tålmodighet, den vifta virka i over ett år til jeg solgte bilen ihvertfall

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...