Gå til innhold

Mp3 spiller uten driver


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som vet om det er helt sikkert at man kan bruke nyeste iPod til PC uten noen drivere og greier? Og at den helt sikkert dukker opp og kan brukes som en HD?

iPod vil garantert ikke bli funnet uten driver! :)

Men når det er sagt tipper jeg at Mac OS X allerede har nødvendige drivere og det mener jeg Windows XP har også. Kan iallefall ikke huske annet enn at den fant iPod`en min med en gang jeg plugget den inn.

 

Hadde vært kjekt om du nevnte hvilket operativsystem du bruker på PC`en din (Windows 2K/XP, Linux, Mac OS X osv...)

 

Edit: skriveleif!

Endret av Solaris
Lenke til kommentar

iPod fungerer garantert uten driver! Du må bare formatere den for pc og velge at den skal fungere som ekstern harddisk. Da bruker den Mass Storage protokollen - greit den krever drivere, men win ME og nyere har de driverene native. Husker jeg ikke helt feil så støttes dette av en del *nix versjoner og.

 

Solaris - vet ikke helt hvor du har dette fra, men hvis du ikke er sikker på ting så bør du enten holde kjeft eller framsette påstanden som noe du tror, ikke vet

 

 

Sorry trådstarter, det be litt ot her... Hvis du titter på asono så har de flere ulike modeller flashbaserte spillere som virker fint som Mass Storage Devices i alle prisklasser. Jeg siklet etter et par av de før jeg kjøpte iPod for noen uker siden

Endret av enden
Lenke til kommentar

iPod kan brukes som harddisk uten driver, men du må bruke et program til å kopiere musikk du vil høre på. Info om sangene legges i en database og filene organiseres for å utnytte batteriet best mulig.

 

Det er en standard som heter USB Mass Storage som gjør at du ikke trenger driver i nyere OS (Win2000 og Linux, f.ex). Denne gjelder USB. FireWire har også en slik standard (som jeg ikke husker nå (SBP2?)) som iPod følger. Du trenger bare et program som kjenner databaseformatet til iPod'en.

 

Dette programmet kan faktisk ligge på iPod'en så i teorien funker den helt uten noe vissvass, men du kan altså ikke kopiere MP3'er over i explorer å forvente at de funker.

Lenke til kommentar
Takk for alle svar. men er det noen som hvet om det er andre mp3 enn asono og iPod som kan brukes som ekstern HD. hva med Creative sine?

Creative Zen dukker ikkje opp i windows som eigen partisjon. (vertfall ikkje 20GB versjonen)

 

Edit: Men det følger med program slik at du kan legge over andre filer og. Les testen på hw.no

Endret av Satrucci_
Lenke til kommentar
Tror du jeg gidder å laste ned iTunes på 19MB der bare for å kunne rippe hele cd-samlingen hans?

akkurat som om du trenger itunes for å rippe cder :grin:

Den beste ripperen i windows (EAC) er 1232kB + kodek for ønsket ut-format

Og du foreslår at jeg flytter filene over i spillelistene til iPod hvordan..? :) Men dette er veldig ot. Vi slutter av med å si at iPod virker fint unten driver, og at det faktisk finnes bruksområder for den :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...