Horten Market Skrevet 29. november 2015 Del Skrevet 29. november 2015 List gjerne opp nøyaktig hvilke parasitter som overlever å bli slynget ut av en kraftig sentrifuge, malt til gjørme og videre sentrifugert i 100°C, deretter blandet med kvernet fett, salt, krydder og noe kjøttbiter, stappet, surret i en tarm, dusjet i røyksmak, dampet i en lengre periode, kjølt ned til 4°C og til slutt pakket ned i plastpakker i kontrollert atmosfære? Må være noen skikkelig imponerende parasitter. De aller, aller fleste avgår med døden, men de ytterst få som overlever, det er noen sterke banditter. Og de får et eldorado for seg selv når alle konkurrenter er borte. Alt som skal til er noen minutter i romtemperatur, så formerer de seg fortere enn du klarer å tenke. Det er forresten slik resistente bakterier oppstår. Vi tar livet av bakteriene med det sterkeste vi har, men selv det biter ikke på alle. Når bakteriekulturen har formert seg opp igjen, biter ikke medisinen på noen. Lenke til kommentar
Tastaturskriver Skrevet 30. november 2015 Del Skrevet 30. november 2015 Jeg snakket om parasitter ikke bakterier. Jeg var heller ikke klar over at resistente bakterier skapt i pølser var et stort problem. Med mindre du kan følge opp med gode kilder antar jeg du troller. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå