turak Skrevet 18. november 2015 Del Skrevet 18. november 2015 HeiMin kjæreste har uttrykt et ønske om og skaffe seg en dampkokker av typen kasserolle i 2 eller 3 deler som man bruker på komfyren(induksjon i dette tilfellet).Jeg bor lite ute av allfartsveien så er ikke flust med butikker som selger slike varer og enda færre som har denne typen. Virker strengt tatt som om det er stor uenighet på hva man skal kalle denne typen kasserolle.http://www.room21.no/no/artiklar/classic-dampkjele-3-l.htmlhttp://culinae.no/dampkoker-brilliant-i-3-deler.htmlhttp://www.klingel.no/dampkoker-elo-584159/Dette er da 3 av 4 jeg har funnet, fiskars og hackman sine var litt store, 199 virket litt vel billig og den siste hadde en dekor som jeg ikke tror hun vil sette særlig pris på.Noen som har forslag på hva slags butikker som fører slike produkter, eventuelt hva det "egentlig" skal kalles? Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 18. november 2015 Del Skrevet 18. november 2015 Dampkjele og dampkoker er akkurat det samme, man koker maten med damp istedenfor i vannbad. Det er egentlig bare en vanlig kjele med en rist som man legger maten oppå så den ikke kommer i direkte kontakt med vannet. Du kan bare sette en rist i bunnen av en vanlig kjele, ikke noe vits å bruke penger på en egen dampkjele/ koker. At en av dem koster 199,- forteller ingenting annet enn at det er samme kvalitet som "vanlige" kjeler til 199,- Lenke til kommentar
turak Skrevet 18. november 2015 Forfatter Del Skrevet 18. november 2015 Dampkjele og dampkoker er akkurat det samme, man koker maten med damp istedenfor i vannbad. Det er egentlig bare en vanlig kjele med en rist som man legger maten oppå så den ikke kommer i direkte kontakt med vannet. Du kan bare sette en rist i bunnen av en vanlig kjele, ikke noe vits å bruke penger på en egen dampkjele/ koker. At en av dem koster 199,- forteller ingenting annet enn at det er samme kvalitet som "vanlige" kjeler til 199,- Hehe, hun har en såkalt dampinnsats fra før men ønsker seg da en med "håndtak" for enkelhets skyld. Siden jeg ikke lager maten diskuterer jeg ikke rundt det Når det gjelder den til 199,- så virket det bare billig, men hva vet jeg. Har kjøpt stekepanner av typen 199,- før, var ikke veldig imponert. Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 18. november 2015 Del Skrevet 18. november 2015 Da går du bare for den dyrere, det er ingen forskjeller på dem annet enn at noen muligens har tyngre lokk eller noe for å slippe ut mindre damp (?). Skjønner godt at det kan bli tungvint med en innsats ja. Liker madammen dampkokt mat så kan du jo titte litt på trykkokere også Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 18. november 2015 Del Skrevet 18. november 2015 Bruk en sånn på en kjele du har? 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå