Gå til innhold

Erfaringer med OneCall vs Telenor?


Anbefalte innlegg

Har i dag mobilabonnement fra Telenor, men vurderer å bytte til OneCall. De tilbyr inntil 20mb datahastighet mot Telenors inntil 10 mb. Så har OneCall fri mms mens det hos Telenor koster 1,99,- pr mld.

 

Ser at OneCall benytter Netcom sine linjer, er det like god dekning over landet hos Netcom som Telenor og hva er erfaringen med OneCall som selskap?

 

Ant. fri data og nettsky er uviktig for mitt vedkommende da jeg stort sett bruker mobilen til å ringe, sende sms, mms og litt surfing på nettet.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Netcom har generelt god dekning, men noen steder er det forskjell på nettene. Tidligere har jeg hatt inntrykk av at i sentrale strøk har det vært ganske lik dekning, mens "på landet" har Telenor hatt bedre dekning. Hvorvidt dette fortsatt stemmer skal jeg ikke være for påståelig rundt. Personlig byttet jeg fra OneCall pga dekningen ikke var god nok til mitt bruk når de gikk over til NetCom sitt nett. OneCall som selskap har jeg bare gode erfaringer med.

 

Dersom du ønsker dekning fra Telenor, kan jeg anbefale Talkmore. Dette er et selskap som er eid av Telenor, men som fungerer mer likt som OneCall med tanke på selvbetjening osv. Billigste abonnement koster kr 149,- og har fri ringing/sms/mms og 150 mb data. For kr 199,- får du 1 GB data. Hastigheten er strupet på 10Mbit/s, men kan økes til 20 eller 40 for hhv kr 29,- og 59,- pr mnd.

Lenke til kommentar

Har hatt Netcom to ganger i livet, vært kjempeplaget med dekning begge gangene. Blir nok aldri å gå tilbake kun pga dette.
Lite interessant for meg hva noe koster om jeg ikke får brukt det.

 

Og for de som lurer, jeg er ofte utenom "sentrale" strøk her i nord, er nok derfor Telenor har seiret med dekningen for min del.

Lenke til kommentar

Jeg har brukt Netcom og Telenor sin dekning om hverandre de siste årene, både som kunde direkte hos de to selskapene og via selskap som One Call, Tele2, Chess, Banzai og nå sist Hello som jeg bruker i skrivende stund (Telenordekning). Jeg gikk fra Telenor til Banzai som har Netcom-dekning i begynnelsen av 2015 og må si de har fått betraktelig bedre dekning nå enn hva jeg husker fra da jeg hadde de for noen år siden. Oppholder meg mest på Vestlandet i Bergen og i Hardanger-området og det har begynt å dukke opp 4G hos Netcom på steder som såvidt hadde edge-fart inntil nylig. Personlig foretrekker jeg Telenor sin dekning siden de er bedre enn Netcom på enkelte steder jeg oppholder meg til tider (ene hytten bl.a.), så jeg anbefaler at du sjekker litt dekningskart og hører med venner og bekjente som frekventerer samme områdene som deg som eventuelt har Netcom om de opplever tjenesten som velfungerende eller ei.

 

Om du ønsker å beholde Telenor-dekningen ville jeg vurdert Talkmore eller Djuice (begge Telenor-eide) om du kan klare deg med opptil 10 mbits hastighet (kan kjøpe mer fart om ønskelig) samtidig som du beholder Telenor-dekningen og får med fri mms . 

 

Om du vil prøve ut Netcom sin dekning ville jeg vurdert Chess som et alternativ til One Call, de har 4G med opptil 60 mbits på alle abonnementene sine og fri mms på flere av dem.

 

Sist jeg var hos One Call hadde de Telenor-dekning men de fungerte som forventet med en velfungerende "Min side", korrekte faktura og tjenester som fungerte som forespeilet så jeg vil ikke kalle dem et dårlig valg.

 

Edit: Jeg glemte også ice.no som har Netcom-dekning og leverer  fra 1 gb data til 149 kr mnd med fri bruk av ringetid, sms og mms med opptil 50 mbits hastighet som er veldig bra valuta for pengene.

Endret av Hedonism
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...