Carlgutt Skrevet 9. november 2015 Del Skrevet 9. november 2015 Måtte snike to ganske forskjellige spørsmål inn i en tråd. Det første jeg lurer på er hvordan man får til å lage den biffen man får på Thai - resturanter, den som er i ganske tynne skiver. Kjøper man bare en vanlig indrefile og kutter den syltynt, er det samma hvilken bifftype man bruker? Synes alltid at thaibiffen også har så saftig smak, virker som de bruker en slags marinade på den. eks Det andre er den klassiske Ham and Chips retten som man ofte får i England. Her lurer jeg egentlig bare på hvilken skinke man skal kjøpe i Norge? Har aldri funnet noe i nærheten på vanlige dagligvarebutikker, må jeg gå til en slakter/kjøttdisk? eks Lenke til kommentar
xClaymanx Skrevet 9. november 2015 Del Skrevet 9. november 2015 Biffen marineres for å bli slik den er. Usikker på hva den legges i, men må skjæres tynt. Skinken ser ut som vanlig røkt skinke. påskeskinke, sommerskinke e.l Lenke til kommentar
Flying Skrevet 10. november 2015 Del Skrevet 10. november 2015 Jeg kjenner ikke til en spesifikk måte å tilberede biff som kalles for thai biff, men for å få mørt kjøtt er det i asiatiske land vanlig å marinere kjøttet i saften fra en lime eller riseddik. I noen land liker de og å banke biffen eller dyppe den i mais- eller potetmel før steking. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå