Gå til innhold

Til utstilling hos frisøren.


Anbefalte innlegg

Er jeg den eneste som ikke kan fordra frisørsalong konseptet?

 

Jeg må innrømme og si at jeg hater å gå til frisør! Så og si alle frisører har store salonger hvor flere klippes samtidig, åpne løsninger med mye vinduer hvor forbipasserende og ventende kunder kan beskue deg fra alle vinkler. Jeg foretrekker å gå til tannlegen for rotfylling, fremfor en hårklipp. Jeg er kanskje noe paranoid og litt mer enn normalt stressa angående å føle seg beglodd. Kan ikke noe for at man tenker alle sitter å bedømmer hverandre og lytter på det som blir sagt mellom frisør og kunde. Spesielt som mann. Hvem har mest hår, viker, måne osv.

 

Kunne ønske frisørsalongen var som hos tannlegen, med venterom og enerom for selve klippen.

 

For meg blir det personlig frisør som kommer på hjemmebesøk heretter.

Aldri mer sitte til utstilling med hodet på stilk ut av en kappe, i flombelysning foran et speil, hvor man blir pepret med spørsmål fra en overdrevent pen og positiv frisør om hvordan man vil ha håret, hvordan dagen har vært, om man skal ha noe ferie. Hvorpå man forsøker å svare så lavt som mulig, «bare gjør meg fin» for så å lukke øynene og tenke seg langt vekk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke glad i gå til frisør, men det er av andre grunner. For min del er det fordi det er kjedelig og jeg hater å smalltalke med folk jeg ikke har noe forhold til. Heldigvis har jeg delvis "løst" dette ved å gå til en frisør som bruker knapt 10 minutter på å stusse luggen min. 

 

For meg høres det ut som du har lav selvtillit om du føler at alle ser på og dømmer akkurat deg. Prøv heller å jobb med tanken at de færreste er så fæle at de går og tenker stygt om alle og enhver. Det er sikkert også mange andre som klippes samtidig (om det er en salong med litt størrelse) så tanken om at det er nettopp deg fokus rettes mot er nok helt uberettiget. 

 

Nå vet jeg ikke om ideen din om å få frisør hjem til deg er noe du vet lar seg gjøre eller bare en ønskedrøm, men en mulig utvei er jo å bytte frisør. På måten du fremstiller salongen du klipper deg hos høres det ut som en dyr kjedefrisør. Google "frisør din by" og se hva andre sier om dem. 

 

Vips så sitter du i en spartansk salong uten prangende lys og hyllemeter med produkter, blir klippet av en rett under gjennomsnittet kjekk mann som du kanskje har litt mer til felles med enn en utspjåka 20-åring. Som en ekstra bonus snakker han kanskje ikke spesielt godt norsk så smalltalken blir kuttet til et minimum. For hele dette kalaset betaler du også kanskje 1/3 av hos catwalk-salongen. Win win win spør du meg ;-)

Lenke til kommentar

hvor man blir pepret med spørsmål fra en overdrevent pen og positiv frisør

 

Jeg forstår at du ikke liker frisør, er enig med argumentene dine og hater det selv, meeeeen å prestere å lire ut av seg at de er overdrevent pene? De jeg har vært hos er enten "standard" eller normalt pene, det er ikke modelldamer eller pornostjerner med silikon hvertfall, hvis man synes slike jenter er pene selvfølgelig.

 

Har dog vært hos frisør der jenta hadde store pupper som gnisset inntil hodet mitt noen ganger, da var det en liten stiv en og rødt ansikt :ph34r:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...