Gå til innhold

FM16 - Generell diskusjon for Football Manager 2016


Anbefalte innlegg

^This. Veldig irriterende. Elsker å spille med defensive midtbanespillere, men sjeldent de får god rating. Samme problemet har jeg med sentrale midtbanespillere med defensive plikter. Offensive plikter er en helot annen verden.

Det er jo dette som gjør at man ikke må henge seg opp i "ratings" og være stats-autist. Man må selvfølgelig analysere om man skal utnytte taktikk og spillere til det ytterste, men gjør det på riktig måte! Jeg ignorerer ratingen, og ser selv på hvilken rolle spillerne har, og tar til etteretning hva statistikken viser i forhold til rollen, taktikken, og motstanden. Mine aller viktigste spillere er ofte de med middels rating. Typisk en forsvarende midtbanespiller. 

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg tror jammen det er tid for litt god gammel syting igjen. Jeg har tidligere vært innpå at jeg føler at jeg ikke for til årets spill i det hele tatt. De siste årene har det gått jamnt nedover med hvor godt jeg har gjort det på spillet, men årets affære er virkelig heltrist. Antageligvis er det jeg som ikke er kompetent nok til å få til dette spillet. På den siste saven har situasjonen vært som følger:

 

Jeg tar over et lag, gjør noen innkjøp av spillere. Laget herjer tidvis ca de 10 første kampene før de fort taper terreng og er totalbås. Samme spillere gjør hårreisende feil. Bytter jeg på spillere er det ingen forskjell. Jeg tar team-møter og får av og til guttene til å glimte til før de detter i do igjen. Enkelte ganger gjør et taktikkskifte sitt til at laget ser ut til å virke bedre, men det holder ikke for altfor mange kamper.

 

Det er to muligheter her: enten er jeg dårlig til å sette taktikker eller så er jeg dårlig til å kjøpe inn spillere. Jeg heller mot det førstnevnte.

 

På siste save begynte jeg med Bath, spilte to sesonger. På slutten av sesong 1 tok styret meg til side og krevde at jeg skulle få så og så mange poeng på de neste fem kampene.Jeg byttet taktikk, fikk spilt to kamper på slutten av sesongen, gjorde noen innkjøp om sommeren og startet med tre seire på rad før laget falt mer og mer sammen. På slutten av sesongen var jeg ganske lavt på tabellen. Startet sesong 3 med et par tap før jeg ga meg.

 

Søkte så jobb, fikk en i Nord-Irland. Her begynte jeg også sinnsykt, men så datt laget mer og mer sammen. Jeg orket ikke mer enn en halv sesong på det der (siden det ble noe syting) og sa opp.

 

Fikk så en jobb i Sverige. Den startet OGSÅ bra, og synker nå igjen.

 

Det mest interessant er at både Bath og den Nord-Irske klubben vant sine ligaer. Med mitt spillermateriell...

Lenke til kommentar

Lurer på en ting.

 

Laptop klarer å kjøre spillet, om en noe begrenset. Største problemet er at den blir så varm når jeg spiller FM.

 

Jeg har en server stående med langt kraftigere hardware. Vil spillet gå raskere, kunne ha flere ligaer og større database i tillegg til at laptop bli mindre varm om jeg kjører spillet på serveren og streamer via Steam eller logger på nettverksspill?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...