Gå til innhold

Enkel honning glaze til hamburgere


Gunfreak

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror du bruker for høy varme. Jeg sjekket litt oppskrifter og honningglasering er bare en blanding av hvasomhelst av krydder, sennep, soyasaus etc som man liker. Akkurat det samme som å lage en marinade rett og slett. Du kan tynne ut honning med vann, jeg har brukt tynnet honning som marinade til tørket kjøtt.

 

Det er også stor forskjell i å glasere noe i ovn, på grill, eller i panne. Å glasere ting i ovnen er vel det letteste, er ikke noe i veien med å slenge burgern inn i ovnen med noe snaskens glasering etter at man har stekt den. Du kan også bare frese/ brune burgern på begge siden så man får et beskyttende lag så ikke smakene/ saften går ut og så sette i ovnen med glasering til den er stekt.

 

Nå vet jeg ikke helt hvordan du skal lage dette, men det er slik jeg hadde gjort det :) Jeg har ikke stor erfaring med å glasere heller annet enn å ha sett på ho mor glasere svinestek eller noe i ovnen, testet et par ganger selv med semiglasering på grillen. Ikke så vellykket resultat :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...