Gunfreak Skrevet 11. oktober 2015 Del Skrevet 11. oktober 2015 Nytter ikke søke på norsk, da får jeg opp mye rart for hamburgerrygg og tullball, de på engelsk har masse rare ingridienser. Jeg ser etter en enkel oppskrift til en glaze basert på honning til hamburgere. Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 11. oktober 2015 Del Skrevet 11. oktober 2015 Hva med å bruke ren honning? Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 11. oktober 2015 Forfatter Del Skrevet 11. oktober 2015 Brenner seg lett, og blir ofte for honningete, pluss helvete å spre honning på en bruker! Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 11. oktober 2015 Del Skrevet 11. oktober 2015 Tror du bruker for høy varme. Jeg sjekket litt oppskrifter og honningglasering er bare en blanding av hvasomhelst av krydder, sennep, soyasaus etc som man liker. Akkurat det samme som å lage en marinade rett og slett. Du kan tynne ut honning med vann, jeg har brukt tynnet honning som marinade til tørket kjøtt. Det er også stor forskjell i å glasere noe i ovn, på grill, eller i panne. Å glasere ting i ovnen er vel det letteste, er ikke noe i veien med å slenge burgern inn i ovnen med noe snaskens glasering etter at man har stekt den. Du kan også bare frese/ brune burgern på begge siden så man får et beskyttende lag så ikke smakene/ saften går ut og så sette i ovnen med glasering til den er stekt. Nå vet jeg ikke helt hvordan du skal lage dette, men det er slik jeg hadde gjort det Jeg har ikke stor erfaring med å glasere heller annet enn å ha sett på ho mor glasere svinestek eller noe i ovnen, testet et par ganger selv med semiglasering på grillen. Ikke så vellykket resultat Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 29. oktober 2015 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2015 Fant "hemligheten" litt soyasaus i olja og honninga får alt til å blande seg bra. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå