Gå til innhold

Hva gjør jeg med 10kg fersk ælj?


Anbefalte innlegg

God morgen!

 

Jeg mottar snart 10kg elgkjøtt - som 1stk stor kjøttbit..(usikker på hvilken del av elgen jeg får)

 

Jeg har en kjøttkvern og tenkte å male opp halvparten ti lkjøttdeig..

Er det noen som har et godt tips til ting jeg kan blande inn i kjøttdeigen før den fryses ned? eller bør den fryses "ren"?

 

-Hva gjør jeg med resten? skal jeg bare skjære det opp i passelige biffer og fryse det ned?

Andre tips?

 

Tusen takk for hjelp!

 

post-268618-0-91326000-1444409698.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For best mulig råd er det best at du spør om hvilken strykningsdel du får.

Da er jeg nødt til å ta til takke med det "nest beste" rådet :shrug:

Jeg vet ikke hva jeg får. mest sannsynlig en blanding.

 

Jeg er ikke ute etter de mest avanserte oppskriftene, men jeg kan snarere spørre :

- er det enkelte deler som ikke passer som elg-biffer og heller bør males?

- det jeg velger å male til kjøttdeig, uansett "del", bør jeg blande inn no` godsaker eller bare fryse det ned rent?

- Spesielle krydder som er spesielt godt egnet til elg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...