Countryman Skrevet 9. oktober 2015 Del Skrevet 9. oktober 2015 God morgen! Jeg mottar snart 10kg elgkjøtt - som 1stk stor kjøttbit..(usikker på hvilken del av elgen jeg får) Jeg har en kjøttkvern og tenkte å male opp halvparten ti lkjøttdeig.. Er det noen som har et godt tips til ting jeg kan blande inn i kjøttdeigen før den fryses ned? eller bør den fryses "ren"? -Hva gjør jeg med resten? skal jeg bare skjære det opp i passelige biffer og fryse det ned? Andre tips? Tusen takk for hjelp! Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 9. oktober 2015 Del Skrevet 9. oktober 2015 For best mulig råd er det best at du spør om hvilken strykningsdel du får. Lenke til kommentar
Countryman Skrevet 9. oktober 2015 Forfatter Del Skrevet 9. oktober 2015 For best mulig råd er det best at du spør om hvilken strykningsdel du får. Da er jeg nødt til å ta til takke med det "nest beste" rådet Jeg vet ikke hva jeg får. mest sannsynlig en blanding. Jeg er ikke ute etter de mest avanserte oppskriftene, men jeg kan snarere spørre : - er det enkelte deler som ikke passer som elg-biffer og heller bør males? - det jeg velger å male til kjøttdeig, uansett "del", bør jeg blande inn no` godsaker eller bare fryse det ned rent? - Spesielle krydder som er spesielt godt egnet til elg? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 9. oktober 2015 Del Skrevet 9. oktober 2015 (endret) Det aller enkleste er selvfølgelig å lage kjøttdeig av det. Siden vilt er magert kunne det sikkert gjort seg å blande inn 5-20% fett i det (svin eller okse). Endret 9. oktober 2015 av ahpadt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå