Gå til innhold

Nexus 5X - Googles nye allrounder fra LG.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er veldig fram og tilbake mellom 6P og denne, vurderte også LG v10 men den var veldig stor (noe 6P også er). Min store frykt er "kun" 2GB RAM, det er ikke veldig mye egentlig, jeg har 2GB RAM i Nexus 9 og det er et slit, dog mest pga dårlig optimalisering i softwaren. Tror dere man merker at det er mindre RAM i 5X enn 6P i daglig bruk? En annen ting er at det kun er den ene høyttaleren fremme som faktisk gir ut lyd (utenom samtaler).

 

Prisen og formfaktor på 5X er jo dog vesentlig bedre enn 6P.

Har vært i kontakt med lg Norge angående Lg v10.

 

Sitat:

"Hei xxxx, så gøy å høre at du intresserer deg over LG's nye produkter! Desverre har vi ikke så mye informasjon om denne telefonen enda, og vet ikke om den kommer til Norden. Men du får holde utkik både her på Facebooksiden vår og på hjemmesiden vår så vil du bli oppdatert hvis den kommer. Ha en god dag videre. "

Bummer!

Lenke til kommentar

Vet ikke om jeg er så fryktelig imponert over 5X egentlig. Prisen er høy. Betalte 2500 for nexus 5 ett år siden, og syns det er den beste mobildealen jeg har gjort. 

 

Nå har jo krona falt betraktelig siden den gang, så alt i alt så er faktisk prisen ikke så alt for ille.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg bestilte fra netonnet på søndag, men de har enda ikke sendt den. Kanskje de også venter til 9. med å sende ut? I såfall er det et sleipt salgstriks..

I så fall en grei erfaring, når man skal bestille andre ganger.

 

Absolutt! Har sendt mail til Netonnet så hvis de ikke shipper før 9. avbestiller jeg og kjøper hos google! Prinsippsak ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...