Gå til innhold

T-skjorte lukter svette etter vask


Agurk43

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg svetter endel, men jeg tror ikke jeg svetter mer enn en normal gutt på 19 år. Det jeg har merket er at hvis jeg har på en t-skjorte i to dager og svetter endel i den, så fortsetter den å lukte etter vask. Jeg vasker som regel i 30 eller 40 grader. Hvordan kan jeg unngå dette? Bruker Omo Ultra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg klaga på at madammen vaska klærne mine på for høy temp men hun påsto nå at det var pga klærne mine ofte lukta svette etter 30º, spesielt arbeids-skjortene, så hun vasker dem på 40º.   Jeg tar hennes ord for det, siden hun både er kvinnfolk og aldri har røykt så jeg gjør det som virker smartest;

 

Tier og regner med at hun taler sannhet.

Lenke til kommentar

Både temperatur, vasketid, skylling og såpe påvirker vaskeresultatet. Som alle sier, så må man opp i høyere temperaturer for å få et godt vaskeresultat. Hvis man vasker på 30 grader hurtigprogram og i tillegg bruker pulver får man et dårlig resultat også pga av at pulveret ikke blir raskt nok oppløst og ikke får tid til å virke. Hutigprogrammene skyller også dårligere og man kan derfor oppleve både at det er igjen både såperester og at ikke all skitt er borte.

Lenke til kommentar

Innbiller meg at det hjelper å henge opp treningsklærne slik at de tørker før de forsvinner ned i skittentøyskurven. Fuktige klær som ligger i skittentøyskurven blir lett sure.

 

Vasker også hvite og mørke klær hver for seg, med korrekt vaskepulver. Synes dette hjelper for å holde missfarging borte fra de hvite treningsklærne.

Endret av rockPaperScissors()
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...