Gå til innhold

Bose hodetelefoner som gave


Amed

Anbefalte innlegg

Okei, dumt spørsmål. Men når jeg skal kjøpe Bose hodetelefoner (ikke øreplugger) som gave, og disse skal være med noise canceling, og ikke til appleenheter - så er det egentlig bare Bose QuietComfort 25 jeg har å velge i?

For de som heter SoundLink og SoundTrue og den slags - de har ikke noise canceling, eller?

Har prøvd å se på QC 3, men finner bare den som apple-utgave nå, så det er vel ikke særlig aktuelt.

Og er det noen som har inside info om når disse pleier å komme på salg? Gidder jo ikke betale 2890 kr for dem den ene uka for å så finne dem på salg til halvparten uka etterpå :hrm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei - finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar (så da får jeg prøve å ikke skuffe)!

Støykansellering er noe Bose kun har i QuietComfort-serien såvidt jeg vet.. (SoundLink er trådløse, og SoundTrue er bare helt vanlige headsets uten noe spesiell "magi")

Både QC3 og QC25 har avtagbar kabel, og Bose selger kabler for både android og ios til begge to.

QC3 selges såvidt jeg vet ikke med android-kabel (har ihvertfall ikke sett det noe sted), men eneste forskjellen på kablene er at kabelen for android ikke har volumknapper (play/pause knappen er identisk på de to kablene, og fungerer til begge os)

QC25 får man kjøpt med android-kabel (med volumknapper).

Personlig har jeg ikke brukt QC3'ene mine etter jeg skaffet meg QC25; de har bedre lyd, bedre støykansellering, og veldig praktisk med vanlig AAA-batteri :)

Såå.. For det siste spørsmålet - aner ikke når det kommer noe salg noen steder, men går jo an å gjøre som jeg gjorde: stakk innom nærmeste Expert-butikk, sjekket prisjakt.no for laveste nettpris, og begynnet meg av prisgarantien deres. I skrivende stund blir det da 2188kr ;)

Ps. Tror QC3 er på vei ut/allerede ute av sortimentet til Bose (finner de ikke på bose.no)..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

QC3 er ikke noe du bør kjøpe med QC25 på markedet, nei. Har begge. 

 

Stemmer det Saaywhatnow sier om kabler: de er avtakbare og kabelen er 100% av det som avgjør om de selges som iOS- eller Android-utgave. Alle kabler kan brukes på alle enheter for lyd, det er hvorvidt fjernkontrollen funker som er forskjellen. 

 

QC25-kabler har annen pinout enn QC3 så du kan ikke bruke kablene om hverandre. 

 

Ville ikke betalt over 2k for QC25. Prisene på dem er fullstendig jojo, og lydkvaliteten samt manglende Bluetooth gjør at 2k er absoluttgrensen for hva de er verdt, og det kun pga. god støykansellering. 

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Tusen takk for innspill, begge to, da ble jeg litt klokere! Det er altså kun QC25 jeg skal se etter, så får jeg bare holde øynene åpne etter salg. Lurt tips med prisgaranti, det hadde jeg ikke tenkt på. Så lenge prisen er lik for iOS eller Androidutgave er det vel bare å kjøpe Android, men kjekt å vite at kabelen kan byttes ut hvis man skulle ha sterkt behov for å benytte fjernkontrollen på en appledings i fremtiden.

Enig i at over 2000 er noe heftig for disse, så jeg avventer litt og ser om jeg kommer over noe rimeligere - 2188 er vel til nøds greit, men jeg har da sett dem billigere innimellom.

Hvis jeg nå ikke skulle snevret meg inn på Bose, men ønsker noe tilsvarende i samme prisgruppe, er det andre som har bedre lydkvalitet?

Takk for at dere tok dere tid til å svare :)

Lenke til kommentar

SoundLink har ikke aktiv støykansellering, men jeg finner de ganske gode likevel. Da jeg var i USA plukket jeg opp et par SoundLink II Around Ear som på grunn av formen demper støy godt nok for min del. På flyreisen hjem var det godt nok for meg, men QC vil nok være bedre der. De har jeg ikke testet, så jeg kan ikke fortelle om forskjellen i støyende omgivelser. Den nye utgaven Soundlink II har ikke den bulkete pluggen på siden som første generasjon har. De gamle er noe utdatert, og er i praksis gamle AE2 med en bluetooth-/batteri-dings på siden, noe som er bygget inn i de nye hodetelefonene.

 

Minuset er at de er helt nye på markedet på denne siden av Atlanterhavet, og jeg er usikker på om de er på lager annet enn via et par forhandlere. På hjemmesiden deres ligger de ute, med en veilledende pris på 2699,-  Det er jo verdt å sjekke om de er å få tak i.

De fungerer fint via bluetooth, og kan for så vidt brukes via kabel, men den har ikke knapper for å styre volum. De sitter på selve headsettet. Lyden er godt balansert, og på batteri holder de ut i 15 timer før de må lades på nytt. Jeg bærer som regel med meg en powerbank på reise, så det blir ikke et problem for min del. I bruk er de ekstremt behagelige i alle fall... Min bedre halvdel er en smule misunnelig, da hun har et par Marshall Major, de føles som man får festet et par lecablokker til hodet til sammenligning.

 

 

Summa sumarum: Jeg er veldig fornøyd med Soundlink II AE. God lyd, ingen kabler lenger, og de er så behaglige at jeg vil nok bruke de mye de neste årene, for så å bruke de i et nytt innbytte når jeg er innom USA en gang om noen år.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...