Gå til innhold

Playstation VR er like bra som Oculus Rift....tilogmed bedre.


LarZen

Anbefalte innlegg

Det melder Todd Kenreck for Forbes. Du kan se en kort artikkel video her.

 

Vi har lenge vist at PSVR har vært bra utifra tilbakemeldinger ifra presse og fagfolk i bransjen. Men vi har vel alle regnet med at Oculus Rift ville være bedre. Men det kan se ut som Playstation 4 eiere kommer til å få en bra VR opplevelse med Playstation VR.

Endret av LarZen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi får se hva Oculus/Valve har i ermet da. Oculus Connect er underveis as we speak, og det er dømt til å komme noe ting der og. Carmack sier at annonseringene deres der varierer fra "great to the best thing ever for VR". Uten å ha gjort noe mer research vet jeg heller ikke hva Forbes her sammenligner med. DK2? En nyere prototype? Uansett så er det hvertfall kult. VR blir faktisk en greie denne gangen  :dribble:

Lenke til kommentar

Nei han sier vel ikke hvilke utgave han sammenligner den opp mot. Men ja det er spennende at VR nå endelig blir en greie. Har venta på dette så lenge nå at jeg tror nesten ikke det er sant at i 2016 så er virtual reality en realitet...

 

Lurer på hva disse annonseringene er for noe ifra Oculus Connect. Spennende!! 

 

Sikkert flere som har drømt om VR siden en så denne...det har ihvertfall jeg :D 

 

Lenke til kommentar

Lover bra, men håper di utvikler nokre gode spill der man kan spille saman/mot venner enten online eller i Lan der alle bruker PSVR. Tviler dog ikkje på at heftigaste VR-opplevelsen kjem på PC, men det spørs kor mange som har sterk nok rigg. Nå i førsten vurderer eg å skaffe meg PSVR og deretter vurderer eg kva VR som blir bra til PC. Har litt lyst på SM der SOS kjører Vulcan samt VR. Kan bli bra knall. Enn så lenge er eg ikkje solgt på win10 og vurderer sterkt å holde meg unna. 2016 vil på mange måter gje svar på det meste inna spill og os framover.

Lenke til kommentar

Eg er spent på korleis det oppleves på kroppen. Prøvde ein VR-prototype og har aldri vore borti verre kvalme.

 

Dersom dette faktisk fungerer, vil det potensielt vere noko av det største som har skjedd på lenge i denne bransjen.

 

Det er bra at det er blitt konkurranse på VR, det kan love godt for utvikling og pris.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Tenker litt slik jeg også Maabren. PSVR først og så et til PC. Og da mest trolig oppgradere PC'n slik at den er klar for VR i en god stund fremover. 

 

Jeg har prøvd denne berg å dalbanen som Charter Svein her prøver. Og jeg gikk ikke like av skaftet som han.. Men jeg satt i en stol og kjente svingene i kroppen. Og suget idet du fyker ned. Hjernen blir rett og slett lurt..og det føles helt fantastisk ut :D

 

 

EDIT: Her er samme berg å dalbanen...hehe

 

Endret av LarZen
Lenke til kommentar

Når det er så mange som nå satser for fult og så ekstremt mye penger som er investert. Så er nok sjansen for det liten. Da snakker vi om et gigantisk kunde svikt uten like. Og når en ser hvor gira alle som har prøvd dette er. Så er nok det også veldig liten sjanse for at skjer.

 

Tror jeg da... :)

Lenke til kommentar

Selv om jeg har Oculus DK2 tilgjengelig hver dag via jobben så Tror jeg VR blir en moderat suksess. Mye hype og bra salg i starten før det dabber av til entusiast/nisjemarked. Men tror det vil gjøre det bedre enn 3D-tv. Svært få vil over lengre tid ønske å "stenge" verden ute med en VR hjelm, men det er såpass spennende og nytt at mange (inkludert meg), vil sikkert kjøpe det for å ha noe utenom det "vanlige" å vise frem ved besøk etc, men moderat brukt utenom det.

Lenke til kommentar

Jeg tipper VR blir som 3D-tv vi hadde for ca 5 år siden.

Mye hype rundt release, for så å bli et nisjemarked for spesielt interesserte.

Et av hovedargumentene mot 3D var at en ikke ville sitte med noen "teite briller" på foran tv.

Vel hva kaller du da en VR-hjelm med LED-lys og festebrakett?

Den type 3D man får av en TV og den type 3D man får i Rift er to helt forskjellige ting. Og den type briller man snakket om under 3D-TVenes inntog var også et helt annet tema. Ingen ville sitte med ekstra briller for å se en film de like gjerne kunne se i 2D.

 

Oculus Rift-type 3D er noe helt annet. Opplevelser på Rift være mye mer overbevisende og helt annerledes av natur enn å se på en skjerm. Om Rift vil bli like vanlig som en TV? Neppe. Men jeg tror det vil bli en suksess.

 

EDIT: Når jeg sier Rift mener jeg egentlig VR.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar

VR er ikke det samme som 3D på film/ spill i det hele tatt. Det er en grunn til at det heter VR - Virtual Reality - Virituell Virkelighet. Å bare kunne se rett frem for å få en bitteliten ekstra følelse av 3D og det å snu hodet for å se hvorsomhelst i den verden man er inne i er ikke sammenliknbart på noen måte.

 

Tenk en skrekkfilm i VR der man har et 360 graders perspektiv på det som skjer, se opp på himmelen og se et stort monster når man ser ned igjen :eek:

Lenke til kommentar

Det er vesentlig forskjell på å få dybde og noen svært få ting ting til å se ut som dem kommer ut av et TV. Og det å faktisk bytte ut dine omgivelser og visuelle realitet med en annen. Effekten det har på personen som er i en virtuell virkelighet er så ekstremt forskjellig ifra å se 3D video på en skjermflate at jeg blir faktisk litt irritert når folk sammenligner disse. 

 

Det virker litt som endel ikke har helt sett eller forstår mulighetene som ligger i tiden fremover? 

 

Selv har jeg kun en VR brille casing som jeg legger min mobiltelefon inni og resultatet om noe grovt. Er helt eksepsjonelt! Noe så enkelt som et møblert rom du kan bevege hode ditt i alle rettinger for å se rundt gir en tilstedeværelse du ikke kan oppnå på noen annen måte en å være der i virkeligheten.

 

Ingen flat/buet skjerm uansett størrelse eller oppløsning, 3D eller 2D er i stand til å gi deg en slik tilstedeværelse. 

 

Møbler så rommet, gi det dører som leder til andre plasser og en kontroller i hendene på brukeren og du har plutselig en ny verden å bevege deg rundt i. Noe som ikke må missforståes eller blandes med å se på at du bevege deg i en verden på en skjerm. 

Endret av LarZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Time will tell. Men jeg har en mistanke om at det blir hypet for mye opp.
Har selv prøvd slik mobiltelefon i pappkasse. Og selv om gimmicken var kul nok, så tror jeg ikke interessen blir værende.

 

Se bare på surround. Selv kjører jeg 9.1 oppsett og nerder med det.
Men 1 av 10 jeg kjenner har kanskje giddet å gjøre noe som minner om surround. Og da gjerne med små høyttalere, feil plassert, og en underdimensjonert forsterker.
Surroundlyd var jo liksom det helt store da det kom. Men selv i dag er folk mer enn fornøyd med lyd fra tv, og noen "entusiaster" kjøper en lydplanke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...