Morgens Skrevet 14. september 2015 Del Skrevet 14. september 2015 Har fått en flaske med oyster saus som jeg ikke aner hvordan jeg skal bruke. Liker godt soyasaus, men er denne det samme? Som google foreslår... Østers ser ekkelt ut, men... Tips til en amatør? Lenke til kommentar
Slatravi Skrevet 14. september 2015 Del Skrevet 14. september 2015 (endret) pleier å bruke den i wok-sauser spesielt i chop suey. Tar nesten like mye oystersaus som soyasaus når jeg lager saus til chop suey. Den er ikke så salt som soyasaus noe som gir en god blanding av smaker. Den smaker ikke det samme som soyasaus, men er veldig god å ha i sauser Endret 14. september 2015 av Slatravi 1 Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 14. september 2015 Del Skrevet 14. september 2015 Digg i stekt ris. 1 Lenke til kommentar
Slatravi Skrevet 14. september 2015 Del Skrevet 14. september 2015 Digg i stekt ris. Enig i den 1 Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 14. september 2015 Forfatter Del Skrevet 14. september 2015 Digg i stekt ris. Enig i den Takk, dvs. som soyasaus? Men er det fiskesmak av den? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 14. september 2015 Del Skrevet 14. september 2015 Vil ikke kalle det fiskesmak. Ta deg en sup, da vel. Til stekt ris synes jeg østerssaus er mye bedre enn soya. 1 Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 14. september 2015 Del Skrevet 14. september 2015 (endret) Dekk biffstrimler i maizena. Stek i olje. Ta ut. Wok vårløk, hvitløk, ingefær, fersk chili og paprika. Ha i et par spiseskjeer oyster sauce. Ha i biffstrimlene. Server med ris. Endret 14. september 2015 av ahpadt 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå