Gå til innhold

Tysker risikerer 3 års fengsel for å uttrykke sitt sinne over masseinnvandringen


Gjest medlem-141789

Anbefalte innlegg

Ordene du bruker er veldig dårlige her. Umenneskeliggjøring er når du hevder noen ikke er mennesker. Ingen har sagt at de ikke er mennesker. Når du hater noen handler det vel så mye om frykt for dem og for konsekvensene alt sammen vil skape. La oss for Guds skyld hjelpe dem i nærområdene, og å bygge opp samfunnene deres.

 

Hvorfor har du så store vansker med å sette deg inn i Europeiske folk sin situasjon? Hvorfor er det så fryktelig vanskelig å se at de ikke vil miste sine egne områder? Har du ingen evner til å forstå og empatere med folk?

 

Jeg mener for øvrig ikke at vi er bedre mennesker enn andre folkeslag. Jeg bryr meg bare om mitt eget.

Du er helt fantastisk. Og det mener jeg helt ærlig. Her går du av skaftet fordi en person som feirer en 3-årings dødsfall har blitt arrestert og så beskylder du meg for manglende empati.

 

Umenneskeliggjøring er når man tilegger mennesker en hel haug med karakteristikker som er ment til å skape fiendebilder, som er ment til gjøre at man enten er apatisk eller feirer når personene blir skadet eller dør. Det er dette dere gjør på daglig basis når mennesker som flykter fra krig og overgrep blir beskyldt for å være ressurssterke økonomiske migranter som vil til Europa for å snylte på oss. Det er det dere gjør når dere feirer at barn og mennesker dør mens de risikerer livet for å krysse havet for å komme til et bedre sted og et bedre liv.

 

Du har frekkheten til å si at jeg mangler empati med det "europeiske folk" når millioner av mennesker blir drevet på flukt fra krig, men TANKEN PÅ EN INNVANDRER I NABOLAGET GJØR DEG SÅ VONDT AT JEG BURDE HA EMPATI FOR DEG. Du kan ikke være seriøs, men det er mennesker som deg som er en trussel mot det samfunnet og den kulturen jeg vil ha i Norge. Det er derfor det er en kjempestor vits når du mener jeg bør ha empati og forståelse for europeere (les: Det du mener er hvite gode ariske mennesker). Jeg bryr meg ikke. Jeg har ingenting til felles med deg og vil ikke kjempe for dine interesser, jeg kunne ikke brydd meg det spor om dine følelser og at du føler at rasen din blir krenket når noen andre blander ut genene sine med innvandrere.

 

At du i det hele tatt kan beskylde meg for å mangle empati med Europeere, med andre nordmenn, hvor man lever ekstremt behagelige liv og sliter med mindre livsproblemer som å få gode nok karakterer på skolen og skaffe seg en ordentlig jobb. "Vi" mister ingenting, med mindre en innvandrer kommer her og tar over eiendommen min med makt så har jeg ikke mistet noen verdensting fordi en innvandrer flyttet til Norge. Ja, det går med litt skattepenger på integrering og normalisering inn i samfunnet, men det skal jeg overleve. Der millioner av mennesker er på flukt fra kuler, vold og overgrep, så er det altså europeerne vi skal ha empati og sympati med, for de har det så forferdelig når det kommer flyktninger de må hjelpe. Gud bedre.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke umenneskeliggjøring. Vi kan hjelpe disse menneskene i nærområdet, de trenger ikke å komme hit. La dem bli i nabolandene. Den eneste årsaken til at vi har denne reaksjonen er en følelse av urett. Det at slikt skaper dårlig språkbruk kunne alle spådd. Du burde roe deg med det tulle med å legge ord inn i munnen min.

Multikultur funker ikke og er det dummeste prisjektet noen gang funnet på.

 

 

Om du mener det lar seg gjøre å hjelpe de i nærområdene er du vel den første som setter seg på flyet og setter igang?

Men vent nå litt , du er sikker klar over at nærområdene også er i krig med den ISIS?

Du har sikkert fått med deg at nærområdene allerede er overbelastet? At flyktningeleirer har blitt angrepet ? http://www.thedailybeast.com/articles/2015/04/15/the-palestinian-hell-in-the-midst-of-the-syrian-inferno.html

 

Du sier også at du bryr deg om ditt eget folkeslag , du er forøvrig klar over at din opprinnelse ikke er Nordisk , men multikulturell? Vi har som en sjømanns nasjon gjennom flere tusen år tatt imot kvinner og menn fra andre land , vi har hatt kriser som har nesten ødelagt nasjonen vår og fått drahjelp via immigrasjon fra andre land, spesielt etter svartedauen i middelalderen ( og da var vi ikke mange igjen ),

 

Og for noen knappe hundre år siden forlot  deler av den Norske befolkningen landet og dro til USA.. I løpet av tida 1825-1925 drog rundt 800 000 nordmenn til USA,

 

Å tro at vi tar vare på vår nasjon ved å nekte andre mennesker i nød å komme til oss når vi faktisk både har midler og ressurser til å ta imot er både absurd og en destruktiv egoistisk tankemåte.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

 

Ordene du bruker er veldig dårlige her. Umenneskeliggjøring er når du hevder noen ikke er mennesker. Ingen har sagt at de ikke er mennesker. Når du hater noen handler det vel så mye om frykt for dem og for konsekvensene alt sammen vil skape. La oss for Guds skyld hjelpe dem i nærområdene, og å bygge opp samfunnene deres.Hvorfor har du så store vansker med å sette deg inn i Europeiske folk sin situasjon? Hvorfor er det så fryktelig vanskelig å se at de ikke vil miste sine egne områder? Har du ingen evner til å forstå og empatere med folk?Jeg mener for øvrig ikke at vi er bedre mennesker enn andre folkeslag. Jeg bryr meg bare om mitt eget.

Du er helt fantastisk. Og det mener jeg helt ærlig. Her går du av skaftet fordi en person som feirer en 3-årings dødsfall har blitt arrestert og så beskylder du meg for manglende empati.Umenneskeliggjøring er når man tilegger mennesker en hel haug med karakteristikker som er ment til å skape fiendebilder, som er ment til gjøre at man enten er apatisk eller feirer når personene blir skadet eller dør. Det er dette dere gjør på daglig basis når mennesker som flykter fra krig og overgrep blir beskyldt for å være ressurssterke økonomiske migranter som vil til Europa for å snylte på oss. Det er det dere gjør når dere feirer at barn og mennesker dør mens de risikerer livet for å krysse havet for å komme til et bedre sted og et bedre liv.Du har frekkheten til å si at jeg mangler empati med det "europeiske folk" når millioner av mennesker blir drevet på flukt fra krig, men TANKEN PÅ EN INNVANDRER I NABOLAGET GJØR DEG SÅ VONDT AT JEG BURDE HA EMPATI FOR DEG. Du kan ikke være seriøs, men det er mennesker som deg som er en trussel mot det samfunnet og den kulturen jeg vil ha i Norge. Det er derfor det er en kjempestor vits når du mener jeg bør ha empati og forståelse for europeere (les: Det du mener er hvite gode ariske mennesker). Jeg bryr meg ikke. Jeg har ingenting til felles med deg og vil ikke kjempe for dine interesser, jeg kunne ikke brydd meg det spor om dine følelser og at du føler at rasen din blir krenket når noen andre blander ut genene sine med innvandrere.At du i det hele tatt kan beskylde meg for å mangle empati med Europeere, med andre nordmenn, hvor man lever ekstremt behagelige liv og sliter med mindre livsproblemer som å få gode nok karakterer på skolen og skaffe seg en ordentlig jobb. "Vi" mister ingenting, med mindre en innvandrer kommer her og tar over eiendommen min med makt så har jeg ikke mistet noen verdensting fordi en innvandrer flyttet til Norge. Ja, det går med litt skattepenger på integrering og normalisering inn i samfunnet, men det skal jeg overleve. Der millioner av mennesker er på flukt fra kuler, vold og overgrep, så er det altså europeerne vi skal ha empati og sympati med, for de har det så forferdelig når det kommer flyktninger de må hjelpe. Gud bedre.

Han skrev at "vi sørger ikke, vi feiret" på facebook. Det er uskyldige ord, som ingen burde bry seg om. Det er ingen somkan bli skadet av noe slikt andre enn personen selv, da gjennom sosial isolasjon.

 

Når det gjelder umenneskeliggjøring. Du vet ikke hva ordet betyr. Det du prater om er å skape hat og uvilje mot innvandrerne som kommer til Europa.

 

Faktum er at ingen har rett til å ta landet fra Europeerne og at disse menneskene som kommer kan bli hjulpet i hjemlandene. Resultatet av det her og hele problemet er at innvandringen gjør den originale vefolkningen til en minoriteti landene deres forfedre døde for, bygde og gjorde godt. Det er deres arv, det er deres. Og de blir sinte, de følwr seg maktesløse og sinte når slike ting skjer.

 

Du ser ikke ut til å forstå at når innvandrerne kommer, er det snart ikke forfedrene våres sine etterkommere som nyter av deres offribger og død.

 

Empati betyr evnen til å sette seg inn i andres situasjon. Når du ikke greier å forstå hvilken følelser det bringer til menneskene som opplever å bli byttet ut, da har du ikke empati for den originale befolkningen.

 

Jeg sier det nå og sier det igjen. La oss hjelpe dem, i nærområdet, og hjelpe dem å bygge opp samfunnet deres. Slik at de på sikt kan få det like godt som oss.

 

Du sier at jeg misliker raseblanding, at jeg mener vi er en arisk rase osv. Hvorfor bruker du slike stråmenn?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

 

Det er ikke umenneskeliggjøring. Vi kan hjelpe disse menneskene i nærområdet, de trenger ikke å komme hit. La dem bli i nabolandene. Den eneste årsaken til at vi har denne reaksjonen er en følelse av urett. Det at slikt skaper dårlig språkbruk kunne alle spådd. Du burde roe deg med det tulle med å legge ord inn i munnen min.

 

Multikultur funker ikke og er det dummeste prisjektet noen gang funnet på.

 

 

Om du mener det lar seg gjøre å hjelpe de i nærområdene er du vel den første som setter seg på flyet og setter igang?

Men vent nå litt , du er sikker klar over at nærområdene også er i krig med den ISIS?

Du har sikkert fått med deg at nærområdene allerede er overbelastet? At flyktningeleirer har blitt angrepet ? http://www.thedailybeast.com/articles/2015/04/15/the-palestinian-hell-in-the-midst-of-the-syrian-inferno.html

Du sier også at du bryr deg om ditt eget folkeslag , du er forøvrig klar over at din opprinnelse ikke er Nordisk , men multikulturell? Vi har som en sjømanns nasjon gjennom flere tusen år tatt imot kvinner og menn fra andre land , vi har hatt kriser som har nesten ødelagt nasjonen vår og fått drahjelp via immigrasjon fra andre land, spesielt etter svartedauen i middelalderen ( og da var vi ikke mange igjen ),

Og for noen knappe hundre år siden forlot  deler av den Norske befolkningen landet og dro til USA.. I løpet av tida 1825-1925 drog rundt 800 000 nordmenn til USA,

 

Å tro at vi tar vare på vår nasjon ved å nekte andre mennesker i nød å komme til oss når vi faktisk både har midler og ressurser til å ta imot er både absurd og en destruktiv egoistisk tankemåte.

Nærområdene blir ikke lenger overbelastet dersom vi hjelper dem. Tyrkia og Arabiske land kan lett takle det her, med vårhjelp.

 

Norge og Skandinavia har et svært likt y kromosom. Det betyr at vi er i veldig stor grad i slekt og en svært liten migrasjon har foregått.

Lenke til kommentar

Ikke snakk for mine forfedre. De av mine som fortsatt lever ler av sånne som deg. Innvandrere som kommer til Norge tar ikke land fra noen. Om de eier land har de kjøpt det, og da har noen solgt det til de.

 

Det er ingen som blir fordrevet (jo, det er det. I Syria. Ikke i Norge). Det er ingen som blir byttet ut. Noen får nye naboer, og noen av de har en annen farge.

 

Jeg er ikke ditt folk, og mine forfedre er ikke ditt folk.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

Ikke snakk for mine forfedre. De av mine som fortsatt lever ler av sånne som deg. Innvandrere som kommer til Norge tar ikke land fra noen. Om de eier land har de kjøpt det, og da har noen solgt det til de.Det er ingen som blir fordrevet (jo, det er det. I Syria. Ikke i Norge). Det er ingen som blir byttet ut. Noen får nye naboer, og noen av de har en annen farge.Jeg er ikke ditt folk, og mine forfedre er ikke ditt folk.

Greit det. For øvrig tror ikke jeg dine forfedre er enig med deg i dine tanker. Diskuter litt med bestefaren din du.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

Det gjør jeg titt og ofte. Man skulle kanskje ikke tro det, men jeg kjenner han faktisk bedre enn deg. Han kommer fra en litt annen generasjon, så hvis jeg hadde kalt innvandring for folkemord hadde han sikkert slått meg ned.

Det hadde han ikke. Besteforeldrene våre har mye høyere IQ enn oss.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

Er du alvorlig nå? Sitter du der og forteller meg om hva min bestefar mener om innvandring? Du er ikke sann.

Jeg mente at han mest sannsynligvis ikke ville slått deg ned. Og at du burde diskutere med han, fordi jwg ikke tror han er enig med deg.

Lenke til kommentar

Han ville ikke slått meg ned, det var en spøk. Han ville tatt det veldig alvorlig, fordi han levde under krigen. Du vet, da det faktisk skjedde folkemord.

 

Jeg har allerede fortalt deg at jeg har diskutert med min bestefar mange ganger. Vi er nok ikke enige i alt, men som de fleste andre i Norge så vil han hjelpe syrere på flukt. Det innebærer både å hjelpe "der de er", og å ta i mot flyktninger til Norge. Dette vet jeg, så ikke insinuer noe annet. Det blir ganske tåpelig hvis du skal fortelle meg hva min bestefar mener om ting.

 

"Ditt folk" er et titalls, kanskje hundretalls, høylytte ekstremister på Internett. Ikke besteforeldrene til folk flest.

Endret av Sheasy
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE

"Ditt folk" er et titalls, kanskje hundretalls, høylytte ekstremister på Internett. Ikke besteforeldrene til folk flest.

 

å, de er nok langt flere enn det. Ikke at jeg er en av dem. 

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

Han ville ikke slått meg ned, det var en spøk. Han ville tatt det veldig alvorlig, fordi han levde under krigen. Du vet, da det faktisk skjedde folkemord.Jeg har allerede fortalt deg at jeg har diskutert med min bestefar mange ganger. Vi er nok ikke enige i alt, men som de fleste andre i Norge så vil han hjelpe syrere på flukt. Det innebærer både å hjelpe "der de er", og å ta i mot flyktninger til Norge. Dette vet jeg, så ikke insinuer noe annet. Det blir ganske tåpelig hvis du skal fortelle meg hva min bestefar mener om ting."Ditt folk" er et titalls, kanskje hundretalls, høylytte ekstremister på Internett. Ikke besteforeldrene til folk flest.

I følge forskning er eldre mye mindre tilhengere av multikultur og et multirase samfunn. Det stammer fra at de har litt mer vett enn oss andre og jeg håpte at dine besteforeldre var en del av den statistikken.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

 

"Ditt folk" er et titalls, kanskje hundretalls, høylytte ekstremister på Internett. Ikke besteforeldrene til folk flest.

 

 

å, de er nok langt flere enn det. Ikke at jeg er en av dem.

Du er alltids velkommen.

Lenke til kommentar

Han skrev at "vi sørger ikke, vi feiret" på facebook. Det er uskyldige ord, som ingen burde bry seg om. Det er ingen som kan bli skadet av noe slikt andre enn personen selv, da gjennom sosial isolasjon.

Uskyldige ord ja, litt som at "jøder er parasitter" er uskyldige ord. Det ser ikke ut som det blir noe sosial isolasjon, fordi det finnes dessverre nok av mennesker som deg som slår ring rundt ham i forståelse, solidaritet og empati. Som er helt fantastisk ordvalg.

 

Når det gjelder umenneskeliggjøring. Du vet ikke hva ordet betyr. Det du prater om er å skape hat og uvilje mot innvandrerne som kommer til Europa.

Og det er umenneskeliggjøring. La meg sitere sånn ca. det tredje treffet på google på "umenneskeliggjøring":

 

https://spraakbloggen.wordpress.com/2012/05/13/hva-er-hatretorikk/

 

I boken LTI: tredje rikets språk : [lingua Tertii imperii] sammenligner lingvisten Victor Klemperer hatefulle ytringer med små doser arsenikk, for små enkeltdoser gjør tilsynelatende ingen skade, men på et tidspunkt virker denne giften, sier han. Om Hitlerregimets propaganda sier Klemperer at det ikke var den enkelte talen, et bestemt flygeblad, en artikkel eller en plakat som var Hitlerregimets sterkeste propagandamiddel og som beredte grunnen for massemordet på jødene. Det var enkelte ord, fraser og setningstyper som ble innført gjennom gjentatte repetisjoner, og som så ble tatt i bruk av et større publikum. Ord kan på den måten bli styrende for folks tanker og følelser. De kan lede til hat, som gjerne forstås som ekstremt negative følelser og oppfatninger om en gruppe eller et individ eller en spesiell representant for denne gruppen med bakgrunn i funksjonshemming, rase, etnisitet, religion, kjønn eller seksuell orientering. William Hazlitt sier at det er viktig å forstå at hat er en følelse som også kan gi oss et visst velbehag, fordi det gjør oss selv til det motsatte av dem vi hater, og vi kan dermed nyte egen selvgodhet. Hatretorikken benyttes for å etablere og styrke inngrupper og utgrupper. Språkbruken skaper avstand til utgruppen og nærhet til inngruppen.

Faktum er at ingen har rett til å ta landet fra Europeerne og at disse menneskene som kommer kan bli hjulpet i hjemlandene. Resultatet av det her og hele problemet er at innvandringen gjør den originale vefolkningen til en minoriteti landene deres forfedre døde for, bygde og gjorde godt. Det er deres arv, det er deres. Og de blir sinte, de følwr seg maktesløse og sinte når slike ting skjer.

 

Du ser ikke ut til å forstå at når innvandrerne kommer, er det snart ikke forfedrene våres sine etterkommere som nyter av deres offribger og død.

Faktumet er at ingen "tar" landet fra Europeere. Ingen som mister noen verdens ting. De fleste av våre forfedre døde ikke for noe annet enn lokale høstingen på gården. Andre forfedre døde fordi Norge ble samlet med makt og ikke brydde seg et snev hva som skjedde utenfor fylket sitt. Denne romantiseringen av forfedrene våre og landsbyggingen er patetisk. De aller fleste bryr seg ikke noe særlig mye mer enn hva som skjer utenfor sin egen sfære i området man eier selv. Våres forferdres ofringer og død. Herregud mann, de aller fleste forfedrene våre har levd helt normale liv uten å gjøre noe spesielt utav det og sist våre forferdre ofret seg og døde for landet var mot andre Europeere og enda verre mennesker som deg som snakker om den hvite rases rettigheter til egne landområder.

 

Empati betyr evnen til å sette seg inn i andres situasjon. Når du ikke greier å forstå hvilken følelser det bringer til menneskene som opplever å bli byttet ut, da har du ikke empati for den originale befolkningen.

 

Jeg sier det nå og sier det igjen. La oss hjelpe dem, i nærområdet, og hjelpe dem å bygge opp samfunnet deres. Slik at de på sikt kan få det like godt som oss.

Den "originale befolkningen" er ikke en homogen gruppe. Jeg har absolutt null empati med rasistene som føler seg krenket fordi innvandrere har krysset landegrensen vår. Absolutt null, ingenting. Empatien min ligger hos de som faktisk har reelle utfordringer i livet. At du atpåtil snakker om at vi "kan hjelpe de der de er", har du i det hele tatt satt deg inn i situasjonen i hvor disse menneskene rømmer fra? Er du klar over at det er millioner av mennesker som er flukt innad i sine egne land og har rømt til nabolandene? Er du klar over at det er snakk om et fåtall mennesker som rømmer til Europa? Hvordan skal vi hjelpe de der de er? Med magi? Dette er ikke områder som bare har dårlige økonomiske levevilkår som vi kan bygge opp, det foregår krig og konflikt på en skala som Europa ikke har opplevd siden andre verdenskrig.

 

 

 

Du sier at jeg misliker raseblanding, at jeg mener vi er en arisk rase osv. Hvorfor bruker du slike stråmenn?

Stråmenn? Du har jo sagt rett ut at Europa og Norge bør forbli arisk og rent og det å la innvandrere komme hit er folkemord. Det blir jo ikke mer bokstavelig enn det.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

I følge forskning er eldre mye mindre tilhengere av multikultur og et multirase samfunn. Det stammer fra at de har litt mer vett enn oss andre og jeg håpte at dine besteforeldre var en del av den statistikken.

Nei, nei, nei. Ikke prøv deg. Å være mindre tilhenger av innvandring plasserer de ikke i samme bås som deg. Du er en ekstremist. Du ser på en svart nabo som folkemord i aksjon. Du henger på White Genocide Project, og sikkert Gates of Vienna. Å gruppere deg sammen med de som mener at dagens nivå av innvandring er for høyt er som å plassere foreldre som i et svakt øyeblikk ga barnet sitt en ørefik i samme gruppe som barnemordere.

 

å, de er nok langt flere enn det. Ikke at jeg er en av dem.

Se over.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

 

Han skrev at "vi sørger ikke, vi feiret" på facebook. Det er uskyldige ord, som ingen burde bry seg om. Det er ingen som kan bli skadet av noe slikt andre enn personen selv, da gjennom sosial isolasjon.

Uskyldige ord ja, litt som at "jøder er parasitter" er uskyldige ord. Det ser ikke ut som det blir noe sosial isolasjon, fordi det finnes dessverre nok av mennesker som deg som slår ring rundt ham i forståelse, solidaritet og empati. Som er helt fantastisk ordvalg.

 

Når det gjelder umenneskeliggjøring. Du vet ikke hva ordet betyr. Det du prater om er å skape hat og uvilje mot innvandrerne som kommer til Europa.

Og det er umenneskeliggjøring. La meg sitere sånn ca. det tredje treffet på google på "umenneskeliggjøring":

 

https://spraakbloggen.wordpress.com/2012/05/13/hva-er-hatretorikk/

 

I boken LTI: tredje rikets språk : [lingua Tertii imperii] sammenligner lingvisten Victor Klemperer hatefulle ytringer med små doser arsenikk, for små enkeltdoser gjør tilsynelatende ingen skade, men på et tidspunkt virker denne giften, sier han. Om Hitlerregimets propaganda sier Klemperer at det ikke var den enkelte talen, et bestemt flygeblad, en artikkel eller en plakat som var Hitlerregimets sterkeste propagandamiddel og som beredte grunnen for massemordet på jødene. Det var enkelte ord, fraser og setningstyper som ble innført gjennom gjentatte repetisjoner, og som så ble tatt i bruk av et større publikum. Ord kan på den måten bli styrende for folks tanker og følelser. De kan lede til hat, som gjerne forstås som ekstremt negative følelser og oppfatninger om en gruppe eller et individ eller en spesiell representant for denne gruppen med bakgrunn i funksjonshemming, rase, etnisitet, religion, kjønn eller seksuell orientering. William Hazlitt sier at det er viktig å forstå at hat er en følelse som også kan gi oss et visst velbehag, fordi det gjør oss selv til det motsatte av dem vi hater, og vi kan dermed nyte egen selvgodhet. Hatretorikken benyttes for å etablere og styrke inngrupper og utgrupper. Språkbruken skaper avstand til utgruppen og nærhet til inngruppen.

Faktum er at ingen har rett til å ta landet fra Europeerne og at disse menneskene som kommer kan bli hjulpet i hjemlandene. Resultatet av det her og hele problemet er at innvandringen gjør den originale vefolkningen til en minoriteti landene deres forfedre døde for, bygde og gjorde godt. Det er deres arv, det er deres. Og de blir sinte, de følwr seg maktesløse og sinte når slike ting skjer.

 

Du ser ikke ut til å forstå at når innvandrerne kommer, er det snart ikke forfedrene våres sine etterkommere som nyter av deres offribger og død.

Faktumet er at ingen "tar" landet fra Europeere. Ingen som mister noen verdens ting. De fleste av våre forfedre døde ikke for noe annet enn lokale høstingen på gården. Andre forfedre døde fordi Norge ble samlet med makt og ikke brydde seg et snev hva som skjedde utenfor fylket sitt. Denne romantiseringen av forfedrene våre og landsbyggingen er patetisk. De aller fleste bryr seg ikke noe særlig mye mer enn hva som skjer utenfor sin egen sfære i området man eier selv. Våres forferdres ofringer og død. Herregud mann, de aller fleste forfedrene våre har levd helt normale liv uten å gjøre noe spesielt utav det og sist våre forferdre ofret seg og døde for landet var mot andre Europeere og enda verre mennesker som deg som snakker om den hvite rases rettigheter til egne landområder.

 

Empati betyr evnen til å sette seg inn i andres situasjon. Når du ikke greier å forstå hvilken følelser det bringer til menneskene som opplever å bli byttet ut, da har du ikke empati for den originale befolkningen.

 

Jeg sier det nå og sier det igjen. La oss hjelpe dem, i nærområdet, og hjelpe dem å bygge opp samfunnet deres. Slik at de på sikt kan få det like godt som oss.

Den "originale befolkningen" er ikke en homogen gruppe. Jeg har absolutt null empati med rasistene som føler seg krenket fordi innvandrere har krysset landegrensen vår. Absolutt null, ingenting. Empatien min ligger hos de som faktisk har reelle utfordringer i livet. At du atpåtil snakker om at vi "kan hjelpe de der de er", har du i det hele tatt satt deg inn i situasjonen i hvor disse menneskene rømmer fra? Er du klar over at det er millioner av mennesker som er flukt innad i sine egne land og har rømt til nabolandene? Er du klar over at det er snakk om et fåtall mennesker som rømmer til Europa? Hvordan skal vi hjelpe de der de er? Med magi? Dette er ikke områder som bare har dårlige økonomiske levevilkår som vi kan bygge opp, det foregår krig og konflikt på en skala som Europa ikke har opplevd siden andre verdenskrig.

 

 

 

Du sier at jeg misliker raseblanding, at jeg mener vi er en arisk rase osv. Hvorfor bruker du slike stråmenn?

Stråmenn? Du har jo sagt rett ut at Europa og Norge bør forbli arisk og rent og det å la innvandrere komme hit er folkemord. Det blir jo ikke mer bokstavelig enn det.

 

 

Det du betegner er et statlig propaganda apparat som brukte jøder som syndebukker. Det å være bekymret, frustrert og ha en følelse av maktesløshet ovenfor en masseinnvandring uten sidestykke i verdenshistorien er ikke det samme herr Rampage. 

 

De fleste menn ble samlet sammen når det var tid for krig før i tiden. De strevde og kjempet ikke bare mot utenlandske hærer, men også for å skape gode samfunn. Den forminskingen din av vår historie og kulturarv er for meg veldig kvalmende. Som om det er rede for historiens søppeldynge. 

 

Den originale befolkningen er de som har skapt det du ser rundt deg, nordmenn, våre forfedre, våre formødre. Alle som har vert med på å skapt et godt land istedenfor et dårlig et. Om det ikke var for dem ville landet vårt sett ut som Syria, kanskje ganger hundre. Særlig når jeg ser på folkene i dagens Norge og Europa. 

 

Hva er for øvrig galt med at hvite skal ha et eget land å leve på? Er det noe verre enn at Kinesere eller Indere skal ha egne områder? Hvorfor denne dobbelmoralen?

 

Du vet ikke hva en rasist er du. Meningsretningen rasisme er at du mener noen raser mennesker er mer verdt eller bedre bare på grunn av deres rase. Eller som mange bruker i dag, at en misliker folk av andre raser bare på grunn av deres tilhørighet. Det å ønske å beskytte ens eget folk og land er ikke rasisme, om så er alle i verden det. 

 

Å kalle noen rasister bare fordi de ikke ønsker å bli minoriteter i egne land er helt forkastelig. Særlig når multikultur og det samfunnet dere ønsker er bevist å ikke fungere. Verken økonomisk eller sosialt.

 

Jeg sier igjen, la oss hjelpe dem i nærområdet. Det er det eneste moralske her.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

 

I følge forskning er eldre mye mindre tilhengere av multikultur og et multirase samfunn. Det stammer fra at de har litt mer vett enn oss andre og jeg håpte at dine besteforeldre var en del av den statistikken.

Nei, nei, nei. Ikke prøv deg. Å være mindre tilhenger av innvandring plasserer de ikke i samme bås som deg. Du er en ekstremist. Du ser på en svart nabo som folkemord i aksjon. Du henger på White Genocide Project, og sikkert Gates of Vienna. Å gruppere deg sammen med de som mener at dagens nivå av innvandring er for høyt er som å plassere foreldre som i et svakt øyeblikk ga barnet sitt en ørefik i samme gruppe som barnemordere.

 

å, de er nok langt flere enn det. Ikke at jeg er en av dem.

Se over.

 

 

Å være ekstrem betyr å oppfordre til vold. Det gjør jeg ikke, og statistikk viser at den originale befolkningen vil bli minoriteter innen 2050 i mange land.

Lenke til kommentar

Det du betegner er et statlig propaganda apparat som brukte jøder som syndebukker. Det å være bekymret, frustrert og ha en følelse av maktesløshet ovenfor en masseinnvandring uten sidestykke i verdenshistorien er ikke det samme herr Rampage.

Og det jeg betegner nå er et politisk propagandaapparat som deltar på alle tenkelige sosiale medium for å bruke innvandrere som et trusselbilde. Det er ingenting "frustrert" og "maktesløs" over å hylle og feire at en 3-åring dør og betegne innvandrere som kriminelle og voldelige eller snyltere som kommer hit for å ta over landet vårt. Det er det politiske klimaet som gav oss ABB og det er det politiske klimaet som gav grobunn for Nazi-Tysklands rasepolitikk. At det heldigvis er begrenset til noen få prosent og frustrerte rasister i sosiale media er bare positivt, men det hindrer ikke meg i å kritisere det budskapet, selv om det er lite makt bak det per dags dato.

 

De fleste menn ble samlet sammen når det var tid for krig før i tiden. De strevde og kjempet ikke bare mot utenlandske hærer, men også for å skape gode samfunn. Den forminskingen din av vår historie og kulturarv er for meg veldig kvalmende. Som om det er rede for historiens søppeldynge. 

 

Den originale befolkningen er de som har skapt det du ser rundt deg, nordmenn, våre forfedre, våre formødre. Alle som har vert med på å skapt et godt land istedenfor et dårlig et. Om det ikke var for dem ville landet vårt sett ut som Syria, kanskje ganger hundre. Særlig når jeg ser på folkene i dagens Norge og Europa.

Romantisk historieforfalskning på høyt nivå. Hadde ikke en person prestert å samle et landområde med makt og drap og blodutgytelse så hadde ikke jeg brydd meg det spor om resten av landet Norge. Det er en kreasjon, det er et virkemiddel for massekontroll. Og ærlig talt er det den som er klart for historiens søppeldynge i en globalisert verden. Patriotisme og nasjonalisme er et fantastisk samlende virkemiddel for å skape inngrupper (ved siden av religion). Resultatet blir også at det blir utgrupper og når mennesker som denne tyrkeren hyller dødsfall hos utgruppen er det med å å skape et klima som umenneskeliggjør disse flyktningene.

 

Jeg liker å tro at de som skapte dette fantastiske landet også var villig for å slippe inn andre mennesker som ønsket å ta del i det. Eller for å parafrasere faren min som faktisk jobber med infrastruktur og "bygger" dette landet: "innvandrere er jo bare mennesker som ønsker seg et bedre liv, ser ikke hvorfor vi skal mislike de for det".

 

 

Hva er for øvrig galt med at hvite skal ha et eget land å leve på? Er det noe verre enn at Kinesere eller Indere skal ha egne områder? Hvorfor denne dobbelmoralen?

Fordi "hvite" er ikke en homogen gruppe mennesker. Det gir ikke mening at de skal ha et eget land å leve på. Det er ingen dobbeltmoral. Vi bor i et landområde hvor organisasjonen Norge har maktmonopol. Vi slipper inn folk utenfra fordi de er mennesker, uavhengig av hvor de er fra, med ønske om å integrere de og la de ta del i landet vårt. Hvorfor så desperat etter et blendahvitt land? Hva er det du ikke takler med andre etnisiteter?

 

Og du kan godt vri det til kultur også. Jeg deler ikke din kultur, jeg ønsker ikke å ha noe med en så intolerant og hatefull kultur å gjøre. Du bor bare tilfeldigvis i samme land som meg. Det er multikultur ironisk nok. Religiøst, konservativt og intolerant versus ateistisk, liberalt og tolerant.

 

Du vet ikke hva en rasist er du. Meningsretningen rasisme er at du mener noen raser mennesker er mer verdt eller bedre bare på grunn av deres rase. Eller som mange bruker i dag, at en misliker folk av andre raser bare på grunn av deres tilhørighet. Det å ønske å beskytte ens eget folk og land er ikke rasisme, om så er alle i verden det. 

 

Å kalle noen rasister bare fordi de ikke ønsker å bli minoriteter i egne land er helt forkastelig. Særlig når multikultur og det samfunnet dere ønsker er bevist å ikke fungere. Verken økonomisk eller sosialt.

 

Jeg sier igjen, la oss hjelpe dem i nærområdet. Det er det eneste moralske her.

Du kaller det folkemord når den etniske hvite rasen blandes med innvandrere. Det er omtrent så rasistisk det kan bli. Det er underforstått at de ikke er verdige å blandes med den hvite rasen. Som er hele essensen i rasisme. Dette konseptet om at den hvite rasen har verdi i seg selv, og at den ikke kan blandes med andre.

 

Jeg får bare gjenta meg selv, du snakker kun på vegne av deg selv, en mening du deler med stormfront og diverse neo-nazister. Vi andre bryr oss ikke.

 

Det eneste moralske her, er å hjelpe medmennesker, når det ikke er mulig (for det er faktisk ikke mulig) å "hjelpe de der de er". Så må man forholde seg til realitetene og gjøre det man kan.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...