Gå til innhold

[Løst] Noen som kan hjelpe?


dkjf

Anbefalte innlegg

Jeg var så uheldig å miste min kjære iphone 6 i vann igår, jeg har gjort dette med en annen tlf før også og da har det heldigvis gått greit. Men denne gangen hadde jeg en relativt stor sprekk i skjermen.. Jeg tok den opp så fort som mulig og fikk lagt den i ris, der har den ligget siden i går kveld, prøvde i dag tidlig å slå den på og se om den fortsatt funket, den slo seg på da, så jeg slo den bare av igjen og la den tilbake. Men når jeg skulle prøve nå så er skjermen svart og den vil ikke slå seg på. Er den ødelagt, eller kan den evnt slå seg på igjen etterhvert? Og er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for å evnt få den til å funke igjen, og få tørket den? Svar tas imot med stor takk, helst litt fort! 

Endret av dkjf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mest sannsynlig helt død, men du kan prøve å "bake" den i ovnen eller la den ligge i ris noen dager til. Gjør et kjappt google søk; drying wet phone. Da får du infoen du trenger uten å vente på at noen skal gjøre det for deg...

Okei, men siden den virket når jeg slo den på istad, kan den da ha kortsluttet fordi jeg slo den på igjen før den var helt tørr?

Lenke til kommentar

Jepp, det er akkurat det som skjedde. R.I.P. til din iPhone 6, kondolerer :hm:

 

Edit; Det kan hende at den ikke kortsluttet slik at den ble ødelagt, det er en liten mulighet for at den ikke startet bare pga at noen kontaktpunkter "gikk over hverandre" pga vannet.

Endret av Dante's Inferno
Lenke til kommentar

Det er vel kanskje mulig å få ut dataene du har mistet, det koster nok mer enn en ny telefon, selve telefonen er umulig å reparere, det eneste du sitter igjen med fra den gamle da er "dekselet" eventuellt batteriet. Men du har jo fått bevis på at det lønner seg å ha minnekort som du lagrer alt viktig på i en telefon :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...