Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Legekontor nekter å vaksinere meg under avtale med skolen


Hompalompa

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg startet for noen dager siden på seljord FHS i telemark. På skolen har vi en felles tur til Nepal, og er defor anbefalt noen vaksiner/tabletter som burde bli tatt før og under turen.

 

Jeg begynte for ca en måned siden på en vaksine som blir kallt trippel vaksinen som må/kan tas en gang i måneden. I brevet fra skolen før jeg begynte sto det at legekontoret ikke kunne vaksinere elever på skolen. Jeg snakket derfor med legen under første sprøyte om dette, og han sa det mã vere feil.

 

Jeg tok derfor med meg vaksinen og bestillte time over nett på legekontoret. To dager etter ble jeg oppringt og fortalt at dette var noe de hadde avtalt med skolen å ikke gjøre.

 

Per dagsdato er jeg 19 år og betaler for slike ting, personlig ser jeg ingen grunn til å ikke få dette unnagjort.

 

Er det noen lover eller regler som leger må følge som er rellevante for som kan hjelpe meg?. Jeg kan fullføre den i feriene, men jeg synest det er teit at jeg MÃ.

Endret av Hompalompa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig rotete førstepost her, men er det slik at du har startet på en vaksine som ikke er den samme som vaksinen skolen anbefaler før utenlandsturen?

 

Det kan jo være at det er noen kjente bivirkninger hvis man blander forskjellige vaksiner, hvis vaksiner for turen bli arrangert av skolen kan det være at de samarbeider med legekontoret for å unngå problemer grunnet farlige blandinger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...