Gå til innhold

Sony Z5 Samletråd


fflex

Anbefalte innlegg

Har en Z5compact. Er kjempefornøyd med mobilen, MEN: fra samme dag som jeg oppgraderte til 6.0 så lever varsellyder, vibrering og LED sitt eget liv. Stort sett så får jeg ingen varsler når jeg mottar sms/mail/anrop og push. Alarmen derimot fungerer som en drøm.

Har reparert/fabrikkinstilt 7-8 ganger nå, men NULL resultat. Jeg vet at mange hadde samme problem ved KitKat, og at det kom en oppdatering kort tid etter, men nå nekter Sony sin kundeservice for at det er en lignende bug.

Eneste "tuning-app" jeg har installert er DashClock, for å få skjermen til å slå seg på når det kommer varsel. Er dessverre ikke mulig uten. Har slettet appen, men er samme problem. Telia/Sony sier at jeg skal sende telefonen inn på service, men jeg er hellig overbevist om at dette er relatert til 6.0. Har sjekket om ikke forstyrr osv er avslått, og det er de selvfølgelig. Etter en omstart så fungerer varslene normalt en kort periode, før peoblemet er tilbake. Jeg kan ha varsellyder osv i en kort periode nå og da, fær alt er tilbake ved det gamle. Ved tidligere oppdateringer har jeg ALDRI vært borti dette problemet, men det oppstod samme dag som jeg hadde oppgradert.

 

Flere som har opplevd det samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser det er flere som har div problemer etter oppdatering. Hos meg er det ingen notifikasjonslyd når jeg får snapper. Noen som har klart å fikse dette, eller må jeg bare vente på Snapchatoppdatering? Har prøvd å reinstalle, sette riktige tillatelser osv

Lenke til kommentar

Ser stadig vekk noen som er ute etter anbefalinger av vesker/deksler. Kom over denne siden: https://www.snakehive.co.uk/collections/sony-xperia-z5. Kjøpte Vintage Chestnut Brown Leather Wallet og den var jævlig stilig! Virker som solide og flotte saker dette. Ser faktisk bedre ut i virkeligheten enn på produktbildene. Prisene er ikke så aller verst heller.  :thumbup:

 

Sony_Xperia_Z5_Vintage_Wallet_Case_for_S

Endret av Trond HB
Lenke til kommentar

Jeg har ikke foretatt noen direkte målinger her, men for min del med å sjekke mail, sms'er, noen få telefonsamtaler av og til, men mest spilling eller youtube(pga guttungen) etc så holder min 1-2 dager uten problemer. Jeg er sjelden under 50% da jeg foretrekker å ha fulladet tlf. Vet aldri når man må ut på ett eller annet og hvor lang tid det tar.

Lenke til kommentar

Interessant. Stappa Z5C-en i laderen før jeg kvelda for 9 timer siden. Våkna i sted, og den hadde gått fra 3 % til 30 %, og det sto at det var 18 timer igjen til den var fulladet. Lover ikke bra for laderen min (fulgte med Z1C-en min). Stappa i Z5C-laderen, og den er fulladet om "bare" 4 timer. En forbedring, ja visst, men vanligvis lades jo telefonen opp en god del kjappere enn dette.

Lenke til kommentar

Spørs på hvor mange Ampere laderen klarer å gi. Z1 laderen har nok lav Ampere output tenker jeg. Samt at elektronikken i tlf/lader nå idag er annerledes enn i "gamle" dager, med tanke på styring av strøm levert til tlf etc. Derfor bruk kvalitetsladere, helst originale, men andre fungerer så lenge de er av god kvalitet.

Lenke til kommentar

Har nå testet og funnet ut at det tydeligvis er kontakten det er noe shabby med. Nappa ut laderen fra kontakten den sto i, og plasserte den i en annen på rommet, og da var ladetiden tilbake til normalen. Prøvde også med en annen lader (den som fulgte med min SGSII i sin tid) i opprinnelig kontakt, og da ladet mobilen fortere ut enn laderene klarte å lade den, men jeg har brukt den med hell andre steder i huset.

 

Interessant nok lader Z1C-laderen kjappere enn Z5C-laderen.

 

Og jeg bruker bare originale ladere. Har hatt noen mindre heldige opplevelser med "kina-ladere".

Lenke til kommentar

Oppløsing via fingeravtrykk på min Z5 skjer veldig raskt, men krever at den klarer å lese av fingeravtrykket ditt. Basert på hvor godt du har scannet fingeren ved registrering og hvordan du posisjonerer den. Så lite å klage på der for min del.

 

Ang Dock, vet jeg ikke. Har ikke sjekket rundt det der, men så lenge micro usb får kontakt og telefon står i ok vinkel etc så burde det ikke være noe problem. Om eldre dock wil passe med Z5C må du evt teste eller sjekke spec via sony sine nettsider.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er fornøyd med min Z5 og med TV og høytaler fra Sony, men jeg savner nettbrett. Z4 er alt for stort. Litt synd at Z3 tablet compact forsvant fra markedet nesten før det kom.

Veldig rart. Ser ut som det er et norsk problem.  Mulig Sony ikke synes Norge er et viktig nok marked for dem, for Z3 Tablet Compact virker å være tilgjengelig samtlige andre steder.

 

I Sverige får du det for 2599 SEK:

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2788401

 

I Holland, hvor jeg kjøpte mitt, koster det fra 369 Euro, eller 490 Euro for LTE-versjonen med støtte for 4G,som var hva jeg betalte for det også for ca et år siden:

https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/xperia%2Btablet%2Bz3/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html

 

Her i Japan er det også tilgjengelig overalt, men det skulle vel bare mangle all den tid Sony er japansk.

 

Vi har førstegenerasjon av Z-tablet i tillegg til Z3 Compact Tablet, og enig i at Z blir litt for stort.  Nå er nok Z4 litt mindre enn Z, men det blir allikevel mye å drasse på i forhold til Compact-versjonen. Til reising med fly, tog etc er det igrunn helt perfekt, og en drøm å både spille på og se film på.

 

Jeg har ikke annet enn lovord å komme med om Z3 Compact, så om du er i utlandet eller finner en nettside som sender til Norge så anbefaler jeg deg å kjøpe det.    For drøye 2500Kr ville jeg til og med kjøpt to stk;)

Endret av bakalaka
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er Z5 dårligere/mer kresen på Blåtann enn andre mobiler, eller er det generelt mange problemer med Blåtann på alle enheter? Min Z5 nekter plent å finne alle andre blåtannenhøytalere enn den første jeg koblet til og som nå er lagret på telefonen.

 

Etter siste oppdatering har jeg ikke merket annet enn at tastaturet ikke lenger oppdaterer ordet jeg skriver om jeg sletter siste bokstav og skriver nye bokstaver.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...