anonym1286 Skrevet 18. august 2015 Del Skrevet 18. august 2015 Jeg har fått jobb som servitør på en cafe. Hva innebærer denne jobben? er det å bare levere ut maten? eller lage i stand kaffe, smoothie og forskjellige drinker også? Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 18. august 2015 Del Skrevet 18. august 2015 Jeg har fått jobb som servitør på en cafe. Hva innebærer denne jobben? er det å bare levere ut maten? eller lage i stand kaffe, smoothie og forskjellige drinker også? Ble du ikke informert om dette under intervju og i stillingsbeskrivelsen? 2 Lenke til kommentar
Asbjørn T. Skrevet 18. august 2015 Del Skrevet 18. august 2015 En servitør... tar vel vanligvis imot bestillinger, leverer ut mat, rydder av og vasker av bordene etterpå. Litt merkelig at du fikk jobben, uten å vite hva den går ut på. 1 Lenke til kommentar
Hannah00 Skrevet 18. august 2015 Del Skrevet 18. august 2015 Jeg har jobbet på cafe. Serverte mat, vasket opp bestikk, tallerkener, vasket bord, serverte mat, sto i kassen, lagde kaffe og alle andre drikkevarer til kunder, vasket hele cafen etter stengetid. Stengte, tok oppgjør og leverte dagsoppgjøret i bankboksen. Ryddet rundt for kokkene, tørket støv, hentet opp drikke osv. fra lagret. Ja, det er nok det du blir å gjøre Lykke til! Oppvasken er det kjedeligste Det blir utrolig mye som må vaskes konstant. Også må du selvfølgelig ta deg av kundene. Det kan være en utfordring i seg selv noen ganger haha. Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 19. august 2015 Del Skrevet 19. august 2015 Det er eigentleg kun arbeidsgiver som kan svare på dette. I den aller enklaste formen så har servitøren kun ansvaret for å hente maten frå kjøkkenet og servere gjestane ved bordet. Men jo mindre caféen er jo fleire andre arbeidsoppgåver må du påberegne å gjere. På ein stor arbeidsplass med mange kokkar og mange servitørar så vil det være meir vanlig at dei ansatte stort sett berre har nokre få nært beslekta arbeidsoppgåver. Dersom du veit kor mange som er på jobb samtidig i den caféen du skal jobbe i så kan du nok langt på veg gjette deg til arbeidsoppgåvene. Er det kun deg som som servitør og ein kokk på jobb så vil nok jobben din også innbefatte rydding og oppvask. Har caféen kokk, oppvaskar, servitør og bartendar så slepp du nok unna med berre å dekke på bordet, vise gjestane til bordet, ta opp bestillingar, servere, rydde av bordet og ta betalt. Og som nemnt tidligare i tråden, kva arbeidsgiver forventer at du skal gjere på jobben er eit av dei viktigaste spørsmåla å stille arbeidsgiver på jobbintervjuet (i tillegg til å finne ut kva arbeidsgiver har tenkt å betale deg for jobben). Ikkje berre bør du ha klart for deg dei spesifikke arbeidsoppgåvene du skal gjere, men viktigast av alt er at du burde ha avklart kva form for ansvar du skal ha når du er på jobb. Vil du være ansvarlig for kassaoppgjeret? Er du ansvarlig for å åpne/stenge caféen? Osv. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå