Dragen Skrevet 2. juli 2015 Del Skrevet 2. juli 2015 Er det noen som har prøvd å tilsette chili i stekeolje (raps og slikt, ikke frityrolje)? Lager ofte hjemmelaget chili og olivenolje ved å tilsette hel chili og chiliflak i kaldpresset ekstra jomfruolivenolje, men som kjent så kan man ikke bruke slik olje til steking. Derfor lurer jeg på om det går å gjøre det samme med stekeolje som tåler høyere temperaturer. Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 2. juli 2015 Del Skrevet 2. juli 2015 Det går helt fint. Har laget oppvarmet olje med chili og/ eller hvitløk i som man så slenger ferske reker i, knallgod forret De blir "frityrstekt", i mangel på bedre ord, men ikke med like høy varme og man kan la ting ligge oppi panna lengre så smaken trekker seg ordentlig inn. Go for it Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 3. juli 2015 Del Skrevet 3. juli 2015 Alt mulig kan legges i olje, og du kan bruke hvilken olje du vil. Skjær på langs før du har det oppi, og smak for hver dag.Etter ett døgn har oljen fått litt smak, to døgn gir godt med smak, tre til fire døgn gir masse smak. Lar du det stå i lenger kan du risikere at ting begynner å gjære, spesielt hvitløk gjærer voldsomt, og det ødelegger smaken. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå