Gå til innhold

T-bird temperatur


Øsse

Anbefalte innlegg

Jeg har:

 

ASUS A7A266

256 MB DDR2100 Ram

ASUS GeForce2 PRO

AMD T-bird 1,4GHZ (266mhz bus)

 

Jeg har nettopp hatt CPUuen opp i hundre grader da jeg glemte å feste viften da jeg renset PC-en for støv. Jeg tok av CPU vifta som hadde sånn standard kliss i bunnen, skrapte det av og tok på goop kjølepasta. Med tanke på at ASUS kortene viser litt feil (7-10 grader for mye)

Viften min:

 

http://www.komplett.no/k/k.asp?action=info...28&GrpID=1&s=pl

 

CPU temp idle / load: 49C / 55C (BIOS temp)

 

er dette normalt? Jeg har også en 80mm kabinett vifte. Jeg syntes det var litt varmt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

lå på rundt 50 grader med akkurat samme vifta på min 1,33 bird - ihvertfall det pchealth i bios sa. møkkavifte, spør du meg - har akkurat skaffa meg en zalman 6000-Cu. siden jeg har blitt veldig følsom for viftestøy akkurat pga globalwin vifta, har jeg nå ca. 55-60 grader, men jeg hører IKKE cpu-vifta :grin: greit så lenge det ikke kommer over 70 grader.

 

 

visste dere at 2 ibmdisker høres på 10 meters avstand!?

Lenke til kommentar

Jeg leverte min PC inn for sjekking og da byttet de CPU viften pga. den andre slarket litt. Det er faktisk ikke den som linken viser til jeg har. Jeg finner ikke nøyaktig hvilken jeg har inne på komplett sin hjemmeside. Kankje de ga meg en møkka vifte... Hvilken vifter ambefaler dere meg? Jeg har ofte på LAN og slik så jeg flytte maskinen min ganske ofte.

Lenke til kommentar

Ble overrasket over å lese at du har hatt cpu temp oppe i 100 grader. Skal banne på at en tbird 1.4 som har beveget seg til hundre grader (hvis den var uten vifte og kjøleribbe) vil begynne å brenne uhyre snart om den ikke allerede brenner. This must be magic. Personlig synes jeg tempene dine er litt høye. Glaciator II har fått mye ros i diverse forum...

 

Ely

 

Fortell meg hvordan du klarte å redde cpu'en din...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...