Gå til innhold

Hodetelefoner til spilling (5.1 og usb)


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Må få lov til å stemme i. Det er riktignok dårlig med hifi-hodetelefoner og USB-tilkobling. Det får du strengt tatt med et eksternt lydkort, men med litt begrenset budsjett er det mer spennende. Ekst. lydkort og separat mikrofon i brukbar kvalitet spiser nok fort opp halvparten av budsjettet.

Da blir det kanskje Sennheisers PC-modeller som passer best. Det finnes et par modeller (sjekk Prisjakt.no) som skulle passe kravene minus surround.

 

Beyerdynamic MMX-2 kan også være verdt en titt. DT231, som det nok er basert på, er regnet som bra. Noen hundre kroner burde være nok til et brukbart lydkort ved siden av.

Endret av AiKi
Lenke til kommentar

Hei, enig i det Anders sier! Men om du må ha mic og ikke kan investere litt ekstra penger i noen skikkelig hi-fi hodetelefoner kan du skjekke ut dette: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2983517(har usb og skal være et gasnke bra "gaming headset" for prisen ;). evt kan du gå for eneren: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2625329 (men dette er uten usb og lydkort)

 

Om du kan investere litt ekstra, kan du sjekke ut denne listen her som jeg har samlet forskjellige hodetelefoner som har kommet ut bra i tester :): http://www.prisjakt.no/list.php?l=79027&view=b. Her er en god samle test av mange hodetelefoner som du kan få mye nyttig informasjon av (om du har lyst å lese litt opp): http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-5-31-2015-beyer-cop-and-shure-1540-added

 

Du kan også sjekke ut modmic, som kan være en god løsning :).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...