Gå til innhold

billig hodetelefoner + forsterker?


Anbefalte innlegg

Hey. Har tenkt til å kjøpe meg noe litt mer profft enn "gaming headsets", ettersom de alltid blir herpa etter en viss tid. Så jeg tenkte å kjøpe meg Audio Technica ATH-M50X (http://www.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hodetelefoner/merkenavn/audio-technica/audiotechnica-ath-m50x-black/204131.5348/) og Pro-Ject Head Box S (http://www.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hodetelefoner/tilbehorforsterker/pro-ject-headboxs-silver/173547.5411/).

 

Skal bruke dette til musikklytting (trance, house), gaming (gta v, need for speed og slikt) og musikkproduksjon. Hva tenker dere audiofile? Blir det nødvendig med forsterker, og vil det funke bra for mine behov?

Endret av HuskerIkke
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nei du trenger ikke forsterker.. ATH-M50 er veldig lettdrevne og krever ikke mye for å oppnå fullt høyt volum. Jeg har hodetelefonene selv og kan fint koble de til telefonen og ikke makte å ha på høyere enn halvt volum. Så bare kjøp hodetelefonene. Og om hodetelefonene passer for deg er en annen sak, ser jo at du liker litt bass og må jo virkelig si at jeg bruker ikke de hodetelefonene til bassmusikk, da bruker jeg noen andre. Bassen er veldig bra, men det er ikke den bassen som rister hodet ditt, for å si det slik. Disse derimot; 

http://www.prisjakt.no/product.php?p=18751

massevis av bass og flottt lyd. Er ikke helt sikker på hvordan det er med de og forsterker, for de er mer tungdrevne. Volumet kan kanskje bli lavt på mobil, men ikke en pc.  

Endret av mrdalesen
Lenke til kommentar

ATH-M50 er helt kurante saker, og gode nok til å nyte godt av en bedre DAC enn den på hovedkortet ditt om det er alternativet. Så en usb-dac kan nok gi deg litt ekstra detaljer i lydbildet. En ekstern dac har gjerne forsterker i tillegg. 

Så f.eks. Audioengine D1 på tilbud i dag til 1300kr. Det er bare å teste ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...