Thor. Skrevet 6. juni 2015 Del Skrevet 6. juni 2015 Fikk fra jobben en jubileumsrødvin i 2012. Denne har nå stått uåpnet i et skap med glassdør på stua (20-24 grader) Kan jeg anta at denne fortsatt holder seg en stund eller burde jeg drikke/tømme den ut snarest? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 6. juni 2015 Del Skrevet 6. juni 2015 Den høres ødelagt ut, men du kan være heldig. Drikk nå. Lenke til kommentar
Sokkalf™ Skrevet 6. juni 2015 Del Skrevet 6. juni 2015 Sikkert ødelagt, men kan egne seg helt knall til matlaging (rødvinssaus etc..) Lenke til kommentar
sungun Skrevet 6. juni 2015 Del Skrevet 6. juni 2015 Mye vin kan lagres i flere år uten å bli dårlig. Bare en måte å finne det ut Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 6. juni 2015 Del Skrevet 6. juni 2015 Så lenge korka ikkje tørker så går det ofte fint, men med temperaturar på over 20 grader og feks direkte sollys så er det langt frå perfekte lagringsforhold. Rødvin er slik at den kan holde seg fin i kjøkkenskapet i lang tid, men plutselig blir det vineddik. Eg vil anbefale at du drikker flaska så snart som mulig, men vær oppmerksom på at den kan ha blitt sur så lukt og smak litt på den før du serverer til gjestar. Alternativt så rekner du flaska som øydelagt og har den i skapet kun som samleobjekt. Lenke til kommentar
Thor. Skrevet 6. juni 2015 Forfatter Del Skrevet 6. juni 2015 Alternativt så rekner du flaska som øydelagt og har den i skapet kun som samleobjekt. Det er dette jeg satser på nå. Selv med skjev etikett. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå