Gå til innhold

Rødvin fra 2012 lagret i skap på stue, fortsatt drikkbar?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så lenge korka ikkje tørker så går det ofte fint, men med temperaturar på over 20 grader og feks direkte sollys så er det langt frå perfekte lagringsforhold.

 

Rødvin er slik at den kan holde seg fin i kjøkkenskapet i lang tid, men plutselig blir det vineddik.

 

Eg vil anbefale at du drikker flaska så snart som mulig, men vær oppmerksom på at den kan ha blitt sur så lukt og smak litt på den før du serverer til gjestar.

Alternativt så rekner du flaska som øydelagt og har den i skapet kun som samleobjekt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...