Primer4 Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 my brain hurts heyy du er jo han proen, jeg har hvitløk, biff, timian, salt, pepper, smør og olje. hva gjør jeg nå? leser så mye forskjellig. salte og pepper på biffen, og så steke biffen i olje, og så putte oppi smør hvitløk og timian? Først får du biffen så tørr som mulig, så maserer du inn en masse pepper, så drar du ned på butikken å handler toro ferdig bernaise og opphøgde pottiter, disse steiker du i en panne samtidig som du hiver på biffen på en annen panne og hiver posen med bernaise i microen. Biffen er ferdig etter ca. 30 sec med full peising på begge sidene. Så hiver du alt på en tallerken og salter biffen etter behov. bon appetitt Lycantrophe approved 3 Lenke til kommentar
j-- Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 (endret) Enda enkere: putt biffen, potetgull og bernaisespruteflaska sammen i aluminiumsfolie, og sleng det i microen i en halvtime. Solid resultat hver gang Endret 24. oktober 2016 av j-- 3 Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 Enda enkere: putt biffen, potetgull og bernaisespruteflaska sammen i aluminiumsfolie, og sleng det i microen i en halvtime. Solid resultat hver gang Holder med 20 sec sirka, men ja, sikker vinner. 2 Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 Aluminiumsfolie i micro, går det? Trodde det ble metall.. 1 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 24. oktober 2016 Forfatter Del Skrevet 24. oktober 2016 Jeg bare leier ei ku tre ganger rundt komfyren og heller bernaise over. 5 Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 kjipt å få kua til å stå stille mens du spiser den? 2 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 Drukner i sausen. 2 Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 24. oktober 2016 Del Skrevet 24. oktober 2016 Da trengs vel et badekar med bernaise. 1 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 24. oktober 2016 Forfatter Del Skrevet 24. oktober 2016 kjipt å få kua til å stå stille mens du spiser den? Går for strupa først. Da spreller den bare helt i begynnelsen. 2 Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 Det tok meg nesten 13 år å finne "Marker hele forumet som lest"-funksjonen. En gledens dag! 1 Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 Taxien jeg tok til jobb i dag kræsjet med en diger lastebil. Heldigvis var farten lav. 1 Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 biffen ble maagisk! tenkte å ovnsbake mandelpoteter nå med skallet på, men de er svakt grønne under skallet, ikke i sentrum av poteten. er det farlig? må jeg skrelle de? 1 Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 DU KAN DØ!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 Poteter som er grønne bør kastes, selv om det bare er på kanten. 1 Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 For en dag. Spist det største ostesmørbrødet jeg har vært ute for på toppen av Stratosphere mens en tidligere byplanlegger fortalte oss hvordan byen var bygget. Gått 20k skritt opp og ned stripa. Sett Cirque du Soleils "LOVE", og sistnevnte er noe av det mest spektakulære jeg har vært ute for. Danserne og akrobatene var kjempeflinke, og det var så mye å feste øya på at jeg til tider følte meg skjeløyd. Og nå; øl og en sandwich med ost og skinke på hotellrommet. Alt i alt en flott dag. Og i morra er det Death Valley. Death Valley var en av mine favoritter. Om dere kan tenke dere noen timer til med kjøring så er det verdt å dra opp østsiden av Yosimite til Mono Lake. Ta og google litt, så ser du hva jeg mener :-D Kunne gjerne tenkt oss det, pappa har allerede vært i Yosemite, men nå er vi ferdig med denne delen av turen. I dag er det bare avslapping, og i morra kjører vi opp til Monterey med Steinbeck på øra. Leste Tortilla Flat for en del år siden, så nå har pappa fiksa Cannery Row på lydbok, så det blir grei underholdning til turen. Death Valley var fantastisk. Trenger helt klart mer enn noen timer der, så vi skal absolutt tilbake. Zabriskie Point var ubeskrivelig vakkert og interessant (og bedre enn filmen), Furnace Creek var et interessant sted, og Badwater Basin var hinsides alt jeg har opplevd før. 30 grader da vi parkerte bilen, og så gå ut i solsteika og bortover saltflatene mens det blåste liten kuling, type varm. Burde absolutt hatt med mer vann, 1 liter holdt ikke. Neste gang vil jeg bruke et par dager der, minst. Kjøre til Dante's View, opp Artist's Drive, kanskje gå i Golden Canyon, for ikke å snakke om Scotty's Castle. 1 Lenke til kommentar
Lami Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 (endret) Helveeeeeete. Skal søking i Windows være så komplisert? Søker etter alle filer i en mappe med (1) i seg, men likevel kommer det opp filer som er både (1) og kun _1 i seg. Er det noen triks her for å få KUN de med (1) og ikke alle inkludert de med _1 i seg...? Endret 25. oktober 2016 av Lami 1 Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 (endret) lmao windows find -name "*(1)*" Endret 25. oktober 2016 av Lycantrophe 1 Lenke til kommentar
Lami Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 (endret) Windows suger på basic ting. Tror jeg hopper over til Linux og Pandora igjen (sa ingen person ever) Lycan, er det ikke kode for Linux? Endret 25. oktober 2016 av Lami 1 Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 (endret) Windows er ubrukelig til det aller meste. Nei. Endret 25. oktober 2016 av Lycantrophe 1 Lenke til kommentar
Lami Skrevet 25. oktober 2016 Del Skrevet 25. oktober 2016 Hva skriver jeg inn i name da? Hver fil med (1) har sitt eget navn. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå