BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Har fått ''mindre bedre'' stykker biff til å smelte i munnen, så det stemmer ikke alltid heller. Du kan ha den fineste biffen man kan få tak i men ende opp med ett dårlig resultat hvis du har null peiling på hva du skal gjøre med den. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 (endret) Da har du spist trist biff. Edit: Hørt ''ååå jeg er egentlig ikke så glad i biff'' så mange ganger fra så mange folk nå som har ombestemt seg etter middag hos meg at jeg ikke tar sånne kommentarer seriøst lenger. Har spist mer bra biff enn jeg har spist annet bra kjøtt, men jeg går ikke med på at storfekjøtt er bedre en vilt, kje og geit eller godt behandlet svin. Biff, selv en godt behandlet, er nitrist om ikke tilbehøret er godt. Ok, det kan være knallbra selv uten saus. Men som regel er biff like lite spennende som en ettermiddagsrunk. Jeg spiser ofte biffen min uten tilbehør. Ingen saus, ingen potet. Kaaaanskje litt salt og pepper under tilberedning. Vilt kan jeg ikke spise på samme måte. Men det er selvsagt veldig godt det også. Endret 6. september 2016 av Skurupu Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Bruke lang tid, off nei. Skal gå fort men ikke gale. Medium-well done biff godt krydret med rødvinssaus fra Jensens Bøfhus, med bakte poteter med hvitløkssmør og brokkoli. Finito. Faen ble sulten nå. Finn.no Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 ...med ekstra mye ost Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Når man snakker om koteletter, er det da svinekoteletter eller lammekoteletter det er tale om? Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Kommer vell ann på hvem som snakker. Men jeg går ut i fra at det er svinekoteletter. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Nakkekoteletter av svin, er ikke glad i de andre som ofte er røkte (og jeg syns beinet også gir smak). Har lyst til å prøve meg på lam og en gang, men det har jeg ikke turt enda, men moren min lagde noen helt sinnsyke fløtegratinerte poteter med lammekoteletter her for en stund siden, trodde jeg hadde dødd og havnet i mathimmelen. Den retten kunne jeg lett spist rett før en henrettelse, for en glede for sansene. 1 Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Beinet er jo det beste med hele koteletten! Elsker å gnage på det, og få ut kjøttet som ligger inni krinker og kroker i beinet. Men nakkekoteletter er perfekt grillmat. Kjøper det når jeg må budsjettere. 1 Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Når man snakker om koteletter, er det da svinekoteletter eller lammekoteletter det er tale om? sommerkoteletter er røka koteletter, namn Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Fysjom. Det synes jeg ikke noe om. Ble invitert hjem til bestemor på grillede koteleter for noen år siden. Bestemor er kjempeflink på kjøkkenet, og kotelettene hennes er noe av det beste jeg kan spise. Skuffelsen var derfor stor da jeg innså det var snakk om sommerkoteletter. Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 langtidskokt svinenakke ble jo en litt favoritt av meg. Vil prøve nakkekoteletter da . Aner egentlig ikke hvem salgs koteletter jeg har spist før. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Jeg spiser koteletter omtrent én gang i uka. Senest i går. Jeg tar til og med benrestene til dama og gnager på de for å få ut alt av smak. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Nakkekoteletter er de med ett lengre ben på siden, ben som det er perfekt til f.eks å koke buljong ut av. Veldig deilig i hjemmelagd lapskaus. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Sommerkoteletter er jo så fulle av salt og vann at det ikke smaker koteletter lengre. 1 Lenke til kommentar
Muggkaare Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Så mye snakk om... mat. Kan vi ikke heller snakke om Marcus & Martinus? Lenke til kommentar
Lami Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Mye mat trenger lang tid for å bli perfekt, jo lengre tid du bruker jo bedre. En biff som er kølsvart utenpå og rå inni er en ødelagt biff både utseende og smaksmessig. Med god nok tilberedt biff så trenger du ikke noe saus, bare salt og pepper og sjyen som følger med. Hahaha, jensens bøffhus... Kvalitet teller ikke for deg ser det ut som. (De får fine biffer, men ødelegger dem i mikroen, ja, jeg vet for sikkert at det er det de gjør, kjenner noen på innsiden, de har ingen ordentlig kokk) Smakt biffene i Danmark? Helt annerledes i Norge enn i Danmark. Uansett, sausen er god. Det jeg snakker om. Så fordi jeg bruker deres saus har jeg ikke kvalitet ... Haha lavmål. 1 Lenke til kommentar
Overmoden2.0 Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Smak og behag tells ikke når noen andre vet bedre. That's life 3 Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Jeg var nylig i en forelesning i et kurs i makroøkonomi. Foreleseren begynte å snakke om "the golden rule" og jeg måtte nesten flire, for jeg klarte bare tenke på denne. Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 6. september 2016 Del Skrevet 6. september 2016 Så mye snakk om... mat. Kan vi ikke heller snakke om Marcus & Martinus? Sulten? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå