Gå til innhold
🎄🎅❄️God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Diskusjon.no ×

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Da har du spist trist biff.

 

Edit: Hørt ''ååå jeg er egentlig ikke så glad i biff'' så mange ganger fra så mange folk nå som har ombestemt seg etter middag hos meg at jeg ikke tar sånne kommentarer seriøst lenger.

Har spist mer bra biff enn jeg har spist annet bra kjøtt, men jeg går ikke med på at storfekjøtt er bedre en vilt, kje og geit eller godt behandlet svin. Biff, selv en godt behandlet, er nitrist om ikke tilbehøret er godt. Ok, det kan være knallbra selv uten saus. Men som regel er biff like lite spennende som en ettermiddagsrunk.

 

Jeg spiser ofte biffen min uten tilbehør. Ingen saus, ingen potet. Kaaaanskje litt salt og pepper under tilberedning.

 

Vilt kan jeg ikke spise på samme måte. Men det er selvsagt veldig godt det også.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Bruke lang tid, off nei. Skal gå fort men ikke gale.

Medium-well done biff godt krydret med rødvinssaus fra Jensens Bøfhus, med bakte poteter med hvitløkssmør og brokkoli. Finito.

 

Faen ble sulten nå.

 

Finn.no

Lenke til kommentar

Nakkekoteletter av svin, er ikke glad i de andre som ofte er røkte (og jeg syns beinet også gir smak). Har lyst til å prøve meg på lam og en gang, men det har jeg ikke turt enda, men moren min lagde noen helt sinnsyke fløtegratinerte poteter med lammekoteletter her for en stund siden, trodde jeg hadde dødd og havnet i mathimmelen. Den retten kunne jeg lett spist rett før en henrettelse, for en glede for sansene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fysjom. Det synes jeg ikke noe om.

 

Ble invitert hjem til bestemor på grillede koteleter for noen år siden. Bestemor er kjempeflink på kjøkkenet, og kotelettene hennes er noe av det beste jeg kan spise. Skuffelsen var derfor stor da jeg innså det var snakk om sommerkoteletter.

Lenke til kommentar

Mye mat trenger lang tid for å bli perfekt, jo lengre tid du bruker jo bedre. En biff som er kølsvart utenpå og rå inni er en ødelagt biff både utseende og smaksmessig.

 

Med god nok tilberedt biff så trenger du ikke noe saus, bare salt og pepper og sjyen som følger med.

 

Hahaha, jensens bøffhus... Kvalitet teller ikke for deg ser det ut som. (De får fine biffer, men ødelegger dem i mikroen, ja, jeg vet for sikkert at det er det de gjør, kjenner noen på innsiden, de har ingen ordentlig kokk)

Smakt biffene i Danmark? Helt annerledes i Norge enn i Danmark. Uansett, sausen er god. Det jeg snakker om. Så fordi jeg bruker deres saus har jeg ikke kvalitet ... Haha lavmål.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...