BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 (endret) Kjør koteletter. Med riktig tilberedning vil de være like saftige som en god biff. Nja. Blodig kotelett er nok ikke like godt som en blodig biff. Koteletter skal ikke være blodige, biffen er heller teknisk sett ikke blodig, men saftig, det kan og skal alt kjøtt være når det er perfekt tilberedt. http://www.todayifoundout.com/index.php/2010/04/the-red-juice-in-raw-red-meat-is-not-blood/ Endret 5. september 2016 av BuffyAnneSummers 3 Lenke til kommentar
Overmoden2.0 Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 (endret) Biffen skal være stekt ca 10 sek på hver side. Du får ikke meg til å tro at en kotelett kan må opp til den matopplevelsen. Edit: samme om det er blod eller ikke, man kaller det en blodig biff Endret 5. september 2016 av Overmoden2.0 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Den beste biffen får du faktisk ved å frese dem på høyest varme i pannen for en fin skorpe (jo varmere jo bedre) og så hiver den i ovnen i 15-20 min på 225-230 grader. Jeg har klart det jeg. Bare gjør samme prossess (men lengre tid i ovnen siden det er svin), saftige, deilige koteletter hver eneste gang. Også bruker du selvsagt sjyen i sausen du lager fra bunnen av mens kjøttet hviler (kjøtt skal hvile etter tilberedning) som tar deg 5-10 min 1 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Jeg har ØDELAGT så mange biffer at det ikke er morsomt engang. Lenke til kommentar
Overmoden2.0 Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 (endret) Sier ikke at det ikke smaker sykt godt med gode kottiser, men for meg så er biff bedre uansett. Gjort på min måte. Edit: jeg sier ikke at min biff er best og alle andre sin er rævva, men jeg liker min best. Haha Endret 5. september 2016 av Overmoden2.0 Lenke til kommentar
Muggkaare Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Det beste er uansett en skikkelig saftig soyaburger. Lenke til kommentar
j-- Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Det beste er uansett en skikkelig saftig soyaburger.Mon tro om det noen gang er blitt bestilt soyaburger med bacon. 1 Lenke til kommentar
Coa Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Da har du spist trist biff. Edit: Hørt ''ååå jeg er egentlig ikke så glad i biff'' så mange ganger fra så mange folk nå som har ombestemt seg etter middag hos meg at jeg ikke tar sånne kommentarer seriøst lenger. Har spist mer bra biff enn jeg har spist annet bra kjøtt, men jeg går ikke med på at storfekjøtt er bedre en vilt, kje og geit eller godt behandlet svin. Biff, selv en godt behandlet, er nitrist om ikke tilbehøret er godt. Ok, det kan være knallbra selv uten saus. Men som regel er biff like lite spennende som en ettermiddagsrunk. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Har spist mer bra biff enn jeg har spist annet bra kjøtt, men jeg går ikke med på at storfekjøtt er bedre en vilt, kje og geit eller godt behandlet svin. Biff, selv en godt behandlet, er nitrist om ikke tilbehøret er godt. Ok, det kan være knallbra selv uten saus. Men som regel er biff like lite spennende som en ettermiddagsrunk. Du har rett. Biff blir oftest bedre med litt salt på. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-360061 Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 For the sake of argument, så bør man gjennomsteke kylling for å unngå salmonellasmitte. Svin også, for å unngå trikiner. Lenke til kommentar
w1I3bmv7PRFfKNkpTOlmGVrzkvXvbA5lcIelI/X9 Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Kjøpte meg en ny telefon i dag.... Hnnnng 1 Lenke til kommentar
b-real Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Kondolerer med bloatwarephone 1 Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Jeg har ØDELAGT så mange biffer at det ikke er morsomt engang. Hva jobber du med.? du er vel ikke kokk vel. Det beste er uansett en skikkelig saftig soyaburger. Soyaburger, nei plz bruk skjøtt deig neste gang . Kjøpte meg en ny telefon i dag.... Hnnnng Digg mobil Samsung er. jeg byttet fra sammsung note2 til Samsung note edge 6 selv, har et rekord kjøp nå , det er lenge siden jeg har sløset med pengene nå, du vet sikkert det, men jeg kjøpte meg en stasjonær pc til 26000.kr , sendte link til sj3f så han kunde sende det videre til kromskallen da, du skjønner sikkert hva jeg mener da. blitt total idiot I GTAV da. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Ikke kokk, bare veldig veldig glad i god mat, og den er best når du bruker laaaang tid og gjør det selv 1 Lenke til kommentar
Lami Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Bruke lang tid, off nei. Skal gå fort men ikke gale. Medium-well done biff godt krydret med rødvinssaus fra Jensens Bøfhus, med bakte poteter med hvitløkssmør og brokkoli. Finito. Faen ble sulten nå. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 (endret) Mye mat trenger lang tid for å bli perfekt, jo lengre tid du bruker jo bedre. En biff som er kølsvart utenpå og rå inni er en ødelagt biff både utseende og smaksmessig.Med god nok tilberedt biff så trenger du ikke noe saus, bare salt og pepper og sjyen som følger med.Hahaha, jensens bøffhus... Kvalitet teller ikke for deg ser det ut som. (De får fine biffer, men ødelegger dem i mikroen, ja, jeg vet for sikkert at det er det de gjør, kjenner noen på innsiden, de har ingen ordentlig kokk) Endret 5. september 2016 av BuffyAnneSummers 1 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Prøver ikke å disse jensens bøfhus, kanskje sausen deres er så god at den er reddende? (dont wanna find out!) Men du blir så absolutt robba når du spiser der. Lenke til kommentar
Muggkaare Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 En skikkelig fin og god jernpanne og et fint stykke kjøtt er alt man trenger. 1 Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 En skikkelig fin og god jernpanne og et fint stykke kjøtt er alt man trenger. Du kan ikke ha høy varme i en jernpanne. Men det vet du sikkert da. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå