Teitgutt Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Kognitiv prosess er vel eit nøkkelord. Men no får det faenmeg vere nok her. Berre "Jeg vil spise adosifjasdiof, men godtar at andre ikke vil det" fram og tilbake. Makan til vås. Eg har altfor lite å kjefte over i dag. 2 Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Nah. Syns det der er tull Pling sorry. Bare å overse det da vel. Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Om jeg ikke kunne stappet dyr/dyreprodukter i trynet hadde tilværelsen virkelig blitt dyster. Samme gjelder dyreprodukter man ikke kan stappe i trynet, uten hansker, jakker og sko av skinn hadde jeg garantert brent opp til slutt på jobben har ufattelig mye respekt for kua/oksen som jeg kan bruke som et ekstra lag hud når det er varmt og trasig. 1 Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Kan forstå at man blir utilpass av en masse veganer prat. Men tror jeg innerst inne har med samvittighet å gjøre. Man vet på en måte at det er noe gale med å spise dyr, men det er vanskelig å bli bevisst erkjenne det.Ja jeg kan erkjenne at det er en "synd" og liker ikke fortsette med det. Men kommer til å gjøre det - av giddeløshet og for enkelhets skyld. Og det er det Lenke til kommentar
Gjest Bruker-360061 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Spørsmålet er hva en prøver å oppnå. Om det var miljøet du prøver å redde, så er det ingen tvil om at mennesket er en stor trussel for både miljøet og de stakkars dyrene. Men vi begår ikke kollektitvt selvmord av den grunn. Å legge seg opp i hva andre velger å putte i kjeften fører bare til kvalm og mer faenskap. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lYlo5C Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Såå søtt at du husket sånn ca bursdagen min, delvis!!! 2 Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Kan forstå at man blir utilpass av en masse veganer prat. Men tror jeg innerst inne har med samvittighet å gjøre. Man vet på en måte at det er noe gale med å spise dyr, men det er vanskelig å bli bevisst erkjenne det. Ja jeg kan erkjenne at det er en "synd" og liker ikke fortsette med det. Men kommer til å gjøre det - av giddeløshet og for enkelhets skyld. Og det er det Det eneste som jeg synes er noe utrivelig med å hive saker og ting fra kjøttdisken oppi handlevogna er at det blir så virkelighetsfjernt, har absolutt null tilknytning til dyrene man spiser. Hadde vært annerledes om man hadde noen kyr, svin og høns som man dreiv å avla på og slaktet selv til egen beholdning. Eventuelt jaktet ville dyr selv, helst med pil og bue fra 15 meters avstand, for så å fjerne innvollene og bære dyret flere mil til bilen i ulent terreng. I minstefall kunne gilde ha tatt bilder av matdyrene som er i kjøttdeigen og printet på pakkene, bare dette ville gjort hele opplevelsen mye triveligere, beste hadde kanskje vært en QR kode som linket deg til en nettside hvor du kan se bilder av kua/oksen siden den var lam og til den blir skjært opp på slakteriet. 1 Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Kan jeg spørre hva deres favorittrett er da? Hva spiser dere helst når dere virkelig skal slå på stortromma og kose dere med en god middag? Får vel prøve å spore litt av veganisme-diskusjonen, da det ser ut som de fleste bare blir lei og det ikke kommer noe fornuftig ut av det. Men ingen fare, det finnes nok av andre steder jeg kan observere slike diskusjoner (og delta, men i mindre grad). Noe godt kjøtt med en god saus. Veldig glad i indrefilet. Biff er det beste som finnes. Saus lager jeg sjeldent, da jeg synes det overdøver kjøttsmaken. Ved siden av biffen liker jeg en bakt potet. Veldig enkelt! 1 Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Det eneste som jeg synes er noe utrivelig med å hive saker og ting fra kjøttdisken oppi handlevogna er at det blir så virkelighetsfjernt, har absolutt null tilknytning til dyrene man spiser. Hadde vært annerledes om man hadde noen kyr, svin og høns som man dreiv å avla på og slaktet selv til egen beholdning. Eventuelt jaktet ville dyr selv, helst med pil og bue fra 15 meters avstand, for så å fjerne innvollene og bære dyret flere mil til bilen i ulent terreng. I minstefall kunne gilde ha tatt bilder av matdyrene som er i kjøttdeigen og printet på pakkene, bare dette ville gjort hele opplevelsen mye triveligere, beste hadde kanskje vært en QR kode som linket deg til en nettside hvor du kan se bilder av kua/oksen siden den var lam og til den blir skjært opp på slakteriet. Så kan man si rundt matbordet, dæven fjodorf nr 412 var bra god og mør, vi må huske og se om de har mer av han i kjøttdisken imorgen. Lenke til kommentar
Lami Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Bruker heller ikke saus på biffen. Men en saus jeg bruker er rødvinssaus. DET er godt til det! Med bakt potet ja med hvitløkssmør mmmmmmm!!! 1 Lenke til kommentar
Gjest Bruker-360061 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 (endret) Det der med QR-koden høres ut som noe de har gjort med røykpakka. Finn de mest makabre bildene du har og så håper vi at folk slutter å røyke. Det vi ikke forteller deg er at Staten har en egeninteresse av at folk røyker, da vi har masse avgifter på det. Tidligere dør de også. Sparer pensjonsutgifter på sånt. Hadde de ment noe med det så hadde de stoppet alt salg av tobakk på dagen. Endret 23. mai 2016 av Bruker-360061 Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 (endret) Det der med QR-koden høres ut som noe de har gjort med røykpakka. Finn de mest makabre bildene du har og så håper vi at folk slutter å røyke. Det vi ikke forteller deg er at Staten har en egeninteresse av at folk røyker, da vi har masse avgifter på det. Tidligere dør de også. Sparer pensjonsutgifter på sånt. Hadde de ment noe med det så hadde de stoppet alt salg av tobakk på dagen. Meh, av praktiske årsaker vil jeg vite om det er en gammel melkeku eller en ung kastrat i beste alder, hvor i landet de kommer ifra osv. edit: (Da det er åpenbare forskjeller på kvaliteten på kjøttet, dette er jo bare vill gjetning i matbutikkene her i landet) Ellers hadde det gitt en litt større tilknytning og se noen bilder av dagny&fjodorf som kalver, bare det å kunne bekrefte at disse dyra har chillet inne i ett fjøs hele vinteren og lugget ute og kost seg hele sommeren. Har vel egentlig vært nok i fjøs til å vite at kyr har ganske greie liv men sånn som hvilke type dyr det er man får og ikke bare "storfe" hadde vært innmari greit. Endret 23. mai 2016 av Primer4 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 (endret) Dama skrev at hun slutter å messe veganisme om dere slutter. Kan dere ikke diskutere vaginaer i stedet? Endret 23. mai 2016 av Sexylubb1 3 Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 (endret) dra alt dette vegan pjattet over i den nyopprettede veganer tråden please. Så slipper jeg lese det hele tiden, Dere banker en død ku uansett, dama har for lengst gitt seg, og dere fortsetter i stor stil. Nok nå. Endret 23. mai 2016 av Bytex 2 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Kan tacolefser fryses? Ja, det er jeg ganske sikker på. Hvis du har dem i en tett pose. Lenke til kommentar
Overmoden2.0 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Kjøpte bursdagsgave til meg selv. Medlemskap på treningssenter. Nå skal jeg prøve meg på styrkeløft igjen, men må trene meg litt opp før jeg melder meg inn i noen klubb igjen. 2 Lenke til kommentar
00034343 Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 (endret) Spørsmålet er hva en prøver å oppnå. Om det var miljøet du prøver å redde, så er det ingen tvil om at mennesket er en stor trussel for både miljøet og de stakkars dyrene. Men vi begår ikke kollektitvt selvmord av den grunn. Å legge seg opp i hva andre velger å putte i kjeften fører bare til kvalm og mer faenskap. Sjekk ut "Cowspiracy". Kufiser er værre for ozonlaget enn biler, eller noe sånt. Svevestøvet i fra vedovner var visstnok værre for mennesker enn biler, også. Kan forstå at man blir utilpass av en masse veganer prat. Men tror jeg innerst inne har med samvittighet å gjøre. Man vet på en måte at det er noe gale med å spise dyr, men det er vanskelig å bli bevisst erkjenne det. Ja jeg kan erkjenne at det er en "synd" og liker ikke fortsette med det. Men kommer til å gjøre det - av giddeløshet og for enkelhets skyld. Og det er det Det eneste som jeg synes er noe utrivelig med å hive saker og ting fra kjøttdisken oppi handlevogna er at det blir så virkelighetsfjernt, har absolutt null tilknytning til dyrene man spiser. Hadde vært annerledes om man hadde noen kyr, svin og høns som man dreiv å avla på og slaktet selv til egen beholdning. Eventuelt jaktet ville dyr selv, helst med pil og bue fra 15 meters avstand, for så å fjerne innvollene og bære dyret flere mil til bilen i ulent terreng. I minstefall kunne gilde ha tatt bilder av matdyrene som er i kjøttdeigen og printet på pakkene, bare dette ville gjort hele opplevelsen mye triveligere, beste hadde kanskje vært en QR kode som linket deg til en nettside hvor du kan se bilder av kua/oksen siden den var lam og til den blir skjært opp på slakteriet. Ja, jeg vil ha det. Da kan jeg se hva jeg spiser. Jeg får kun slaktet ku og gris og sau en gang i året selv. Lovlig i allefall. Hadde ikke regjeringa putta så mye penger i bønder, så hadde de nok bare satt opp prisen på kjøtt og dermed hadde folk spist mindre av det. Endret 23. mai 2016 av Dr Jones Lenke til kommentar
Lami Skrevet 23. mai 2016 Del Skrevet 23. mai 2016 Satt opp prisen på kjøtt? Kjøtt er dyrt i utgangspunktet. For dyrt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå