Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Bestemt meg for at jeg aldri skal begynne på medisiner igjen. Jeg har mer psykose, stemmer og hallusinasjoner samt paranoia enn noen gang. Samtidig har jeg aldri følt meg mer levende.

Du det er medisinene dine som hjelper deg :hm: PLZ :hm:  ikke slutt, jeg vet veldig godt hva jeg snakker om, Har hatt epilepsi i 30 år for slutter jeg med medisinene min da går det til helvete igjen da, jeg drikker ikke bruker ikke narko. Men får jeg det like jevlig som da jeg ble syk 16 år gammel da hadde jeg begynt å drikke å røyke hasj da for slutter du da risikerer du bli innlagt igjen plz si i fra til legen din, jeg har vært inn ut på sykehus det tok lang tid å få orden på sykdomen 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg veit at biff helst skal være romtemprert før man skal steike den.

Men er dette noe som skalererer? Vil det være bedre om jeg stapper den mellom skinkene en halvtime og lar den bli kroppstemperert?

Lenke til kommentar

 

 

Bestemt meg for at jeg aldri skal begynne på medisiner igjen. Jeg har mer psykose, stemmer og hallusinasjoner samt paranoia enn noen gang. Samtidig har jeg aldri følt meg mer levende.

Please hør på legene dine. Det gjør oss vondt å lese når du potensielt gjør situasjonen verre for deg selv enn den allerede er.
Det var legene som satt meg av medisinene. Jeg sier meg selv enig. Medisinene ødela meg helt som person.

 

Så ikke det her før jeg var ferdig å skrive, måtte forte meg tilbake til DOOM4 da fy faen for et spill  :green:  :green:  :green:  :green:

Lenke til kommentar

Jeg veit at biff helst skal være romtemprert før man skal steike den.

Men er dette noe som skalererer? Vil det være bedre om jeg stapper den mellom skinkene en halvtime og lar den bli kroppstemperert?

Det vil definitivt kjøle pannen mindre når du hiver den oppi, men har jo en del ulemper. Kan ikke se for meg at gevinsten er særlig stor heller. Legg den heller i et vannbad isåfall, men da er du jo nesten på sous vide uansett.

 

edit: jeg har tenkt meg om og magefølelsen sier at det ikke vil ha noen positiv effekt (med mindre du klarer å få kjernetemperaturen opp til 55°). Du vil komme dit raskere, men målet er ikke å komme dit kjapt uansett. Men om temperaturen på kjøttet er >= romtemperatur vil ikke pannen miste mer varme til biffen enn den allerede gjør til luften (aka ingen kjøling eller dropp i temperatur).

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

 

HH : It wasn't Rick Derringer who wrote my theme , jack...it was the Hulkster himself , dude !

 

And then Metallica rang and wanted me to join them , true story brother.

Lenke til kommentar

Det vil definitivt kjøle pannen mindre når du hiver den oppi, men har jo en del ulemper. Kan ikke se for meg at gevinsten er særlig stor heller. Legg den heller i et vannbad isåfall, men da er du jo nesten på sous vide uansett.

Men jeg går jo glipp av følelsen av et skikkelig kjøttstykke i rumpa da.
Lenke til kommentar

 

Det vil definitivt kjøle pannen mindre når du hiver den oppi, men har jo en del ulemper. Kan ikke se for meg at gevinsten er særlig stor heller. Legg den heller i et vannbad isåfall, men da er du jo nesten på sous vide uansett.

Men jeg går jo glipp av følelsen av et skikkelig kjøttstykke i rumpa da.

 

 

Det er bare å ringe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...