Emancipate Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 (endret) Man snur jo skiva med ost på Det der er det jeg kaller WrongWay™. Nei og nei, man bruker lokk. Vil ikke det føre til at utsiden av brødet ikke blir sprøtt? Sånn skal det gjøres: Underste skive: Ost, Skinke, Ost Øverste skive: Ost, Skinke Ikke slå dem sammen, sett begge nederst i ovnen. Når osten på den underste skiven er smeltet så den er gul (ikke gjennomsiktig lenger), flip den øverste oppå og fortsett å steke til den er litt brunaktig. Total steketid blir 4-7 minutter, avhengig av hvor varm ovnen er når de settes inn. Dette er den beste metoden jeg har testet hittil. Sprøtt utenpå, ferskt brød og helt smeltet ost inni. Endret 4. desember 2015 av Emancipate Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Jeg utfordret skjebnen, og laget taco. Leser til eksamen, så søvn er ikke så nøye akkurat nå. Hva du skal bli når du blir stor? Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Jeg skulle lese til eksamen i dag. Men så ble det serier i stedet. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Jeg utfordret skjebnen, og laget taco. Leser til eksamen, så søvn er ikke så nøye akkurat nå. Hva du skal bli når du blir stor? Man blir ikke stor av taco, det er mest salat. Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 . Sånn skal det gjøres: Underste skive: Ost, Skinke, Ost Øverste skive: Ost, Skinke Ikke slå dem sammen, sett begge nederst i ovnen. Når osten på den underste skiven er smeltet så den er gul (ikke gjennomsiktig lenger), flip den øverste oppå og fortsett å steke til den er litt brunaktig. Total steketid blir 4-7 minutter, avhengig av hvor varm ovnen er når de settes inn. Dette er den beste metoden jeg har testet hittil. Sprøtt utenpå, ferskt brød og helt smeltet ost inni Skal testes her i huset.. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Man snur jo skiva med ost påDet der er det jeg kaller WrongWay™.Nei og nei, man bruker lokk.Vil ikke det føre til at utsiden av brødet ikke blir sprøtt? Sånn skal det gjøres: Underste skive: Ost, Skinke, Ost Øverste skive: Ost, Skinke Ikke slå dem sammen, sett begge nederst i ovnen. Når osten på den underste skiven er smeltet så den er gul (ikke gjennomsiktig lenger), flip den øverste oppå og fortsett å steke til den er litt brunaktig. Total steketid blir 4-7 minutter, avhengig av hvor varm ovnen er når de settes inn. Dette er den beste metoden jeg har testet hittil. Sprøtt utenpå, ferskt brød og helt smeltet ost inni. Bruker en liten dæsj god olje i panna. Blir herlig gyllent og crispy brød. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Hvor mye varme har du på? Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Rundt middels eller litt under kansje. Husker ikke helt. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 (endret) Skal testes her i huset.. Vel å merke så bruker jeg loff, det kan være det funker annerledes med grovbrød. Alle som har brukt en brødrister vet at det er forskjell på brødtypene. Og viktig at man ikke lar osten bli stekt før man setter skivene sammen (med mindre man ønsker stekesmak på osten). Endret 4. desember 2015 av Emancipate Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 4. desember 2015 Del Skrevet 4. desember 2015 Ja, dette der med rett brød er viktig Lenke til kommentar
Quote Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Hva du skal bli når du blir stor? Lærer/lektor. Skal begynne på mastergrad til høsten i samfunnsfagdidaktikk med spesialisering i historie. Handler om forholdet mellom samfunnsutvikling, læring og undervisning. 1 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Ja, dette der med rett brød er viktig Og så glemte jeg å si at jeg tar bort bakepapiret og lar de stå på rist til de blir så "kalde" at de kan spises. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Om jeg bare skal ha ostesmørbrød som snack, bruker jeg helst mikroen, det går kjappere. Om jeg skal ha det til middag eller lage for flere, tar jeg meg flid med det og bruker en halvtime. Eventuelt en og en halv time om jeg skal ha bacon på. Uavhengig av om jeg bruker stekeovnen eller stekepanna. Synes bacon som er stekt kjapt og på høy temperatur, alt for ofte smaker svidd, og det blir for sprøtt. Jeg steker baconet mitt på lav varme over lengre tid, til de rundt megs store irritasjon, men fuck dem. Men det beste er å bruke vaffeljern og lage toast. Kjøttdeig, bacon, en liten dråpe sennep, diverse egnet krydder, en chili- eller tomatbasert saus, og hamburgerbrød (uten frø) eller bagels. Nam, nam, nam. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 (endret) Pannestekt ostesmørbrød er faen ikke dumt, det heller.Hva er fordelen med pannestekt versus ovnsstekt? Etter å ha sett flere oppskrifter på pannestekt på imgur tenkte jeg at det der kan jeg lage dobbelt så enkelt og enda bedre i ovnen. Og gjorde det. Stekekant. Endret 5. desember 2015 av Lycantrophe Lenke til kommentar
j-- Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Vært på julebord med jobben i kveld.Sjæææl ass. Hodet spinner fortsatt, og jobber med å finne noe junkfood, og hjemreise. Lenke til kommentar
N-4K0 Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Hodet mitt er og var på rett sted jeg drikker ikke noe særlig, og kjører selv når jeg drar på julebord. Lenke til kommentar
SpongeFrog Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Noen som har forslag til hvilket proteinpulver jeg kan prøve meg på? Er 1.90, relativt tynn. + om det ikke smaker så alt for dritt. any1? Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Noen som har forslag til hvilket proteinpulver jeg kan prøve meg på? Er 1.90, relativt tynn. + om det ikke smaker så alt for dritt. any1? https://www.proteinfabrikken.no/Kosttilskudd/Proteinpulver/Proteinblanding/Whey-Tech-1000g-Jordb%C3%A6r-Proteinfabrikken11179-p0000001901 Lenke til kommentar
SpongeFrog Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Hvorfor skal jeg velge whey over fks big mass? Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 5. desember 2015 Del Skrevet 5. desember 2015 Hvorfor trenger du proteinpulver/gainer? Eggerøre, helmelk, havregryn, laks, kjøttdeig+++ osv. funker og smaker bedre Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå