BuffyAnneSummers Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 hvis hun vet om sånt, please spør for meg?? pretty pretty please with a cherry on top?? Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 Noen som har peil på bra riskoker? http://www.barebeste.com/riskoker/ https://www.altfordeg.com/riskoker/ 1 Lenke til kommentar
Uderzo Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 (endret) Moderatormelding Røykelov diskusjonen fortjener en egen tråd, splittet ut i egen tråd som dere finner her: Ny lov i Russland - forbudt å røyke fra balkonger Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres. Endret 29. september 2019 av Uderzo Lenke til kommentar
w1I3bmv7PRFfKNkpTOlmGVrzkvXvbA5lcIelI/X9 Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 Nå er det slutten på behandlingstiden for ekstrastipend søknaden jeg sendte inn. Blir ikke overrasket om Lånekassen sier jeg mangler informasjon selv om jeg fulgte skjemaet steg for steg. Eller at det tar 4 uker lenger enn sagt... Lenke til kommentar
Gaea Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 Hva synes dere om Exit da, de av dere som har sett? Lenke til kommentar
Styrmann Smisk Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 De tre første episodene var bra. Gutta i Exit lever jo livet BI-gutta tror de har i vente. I realiteten kommer de til å ende opp som guttene i Hvite Gutter. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 (endret) Antar det er The Wolf of Wall Street-ish? Endret 29. september 2019 av Slettet-x7D6du0Hjb Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 29. september 2019 Forfatter Del Skrevet 29. september 2019 hvis hun vet om sånt, please spør for meg?? pretty pretty please with a cherry on top??Jeg tror ikke hu veit så mye mer enn meg. Det var mer ment som en spøk. Du veit, riskoker som slang for asiat. 1 Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 (endret) Og gamle Datsuner. Det var vel riceburner det, kanskje ikke helt det samme. Endret 29. september 2019 av Delvis Lenke til kommentar
Gaea Skrevet 29. september 2019 Del Skrevet 29. september 2019 Serien bør ses, reiser en del spørsmål til diskusjon, refleksjon og ettertanke. I tillegg må jeg også nevne Unbeliavable (Netflix). Den er også verdt å se og reflektere rundt. Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Min favoritt serie er med Sam and Dean i supernatural Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 hvis hun vet om sånt, please spør for meg?? pretty pretty please with a cherry on top?? Kan ikke si jeg har merket stor forskjell på alle riskokerne jeg har brukt opp i gjennom. De fungerte til sitt formål, alle sammen. Noen har noen ekstrafunksjoner, som damping o.l. men om det er bare for å lage ris, så ser jeg ikke helt vitsen med å investere i noe dyrt. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Jeg tror ikke hu veit så mye mer enn meg. Det var mer ment som en spøk. Du veit, riskoker som slang for asiat. Went right over my head! Blir passe frustrert når jeg brukte nesten en 1000lapp på en riskoker og jeg har hatt bedre hell med ris i form i ovnen. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Kan ikke si jeg har merket stor forskjell på alle riskokerne jeg har brukt opp i gjennom. De fungerte til sitt formål, alle sammen. Noen har noen ekstrafunksjoner, som damping o.l. men om det er bare for å lage ris, så ser jeg ikke helt vitsen med å investere i noe dyrt. Jeg pleier å gjerne bruke litt penger når jeg først kjøper noe sånt for å ha det lengre, trodde det samme gjaldt riskokere I går ble den god på smak da, krydderet var perfekt, men det ble jo mer som grøt i give up Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Du tok for mye vann. Eller, så tok du risen ut med det samme den skrudde seg av. Den kan gjerne stå på "varme" i 10-15 minutter etter at den er ferdig med å "koke", for å dampe ut fuktigheten som er igjen. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Fulgte bruksanvisningene nøyaktig og lot risen stå etter den var ferdig. Grøøøøøøøt.... Grøt er godt og greier men ikke når man prøver å bare koke ris. Er som om riskokeren koker dritten ut av risen så den blir altfor bløt og riskorna myke. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 (endret) Har også en riskoker.. Blir ikke akkurat god ris ut av det nei.. Fulgte bruksanvisningene nøyaktig og lot risen stå etter den var ferdig. Grøøøøøøøt.... Grøt er godt og greier men ikke når man prøver å bare koke ris. Er som om riskokeren koker dritten ut av risen så den blir altfor bløt og riskorna myke. Ris generelt skal jo være ganske mykt, men det du beskriver er nok hakket for mykt.. Det beste er nok å koke det i en kjele. Endret 30. september 2019 av Slettet-x7D6du0Hjb Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Har også en riskoker.. Blir ikke akkurat god ris ut av det nei.. Ris generelt skal jo være ganske mykt, men det du beskriver er nok hakket for mykt.. Det beste er nok å koke det i en kjele. Har faktisk hatt best hell med ris i en form i ovnen, 1 del ris + 2 deler vann (pluss litt til hvis nødvendig). Er sånn moren min alltid har lagd ris, og den blir perfekt må jeg innrømme. Jeg bare svir ris i kjeler D: Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 30. september 2019 Del Skrevet 30. september 2019 Har faktisk hatt best hell med ris i en form i ovnen, 1 del ris + 2 deler vann (pluss litt til hvis nødvendig). Er sånn moren min alltid har lagd ris, og den blir perfekt må jeg innrømme. Jeg bare svir ris i kjeler D: Det er en enkel måte å gjøre det på uten å svi det.. Du må jo ha det på lav varme først og fremst da du aldri skal koke ris på høy varme.. Du skal ha tre fingre mer vann enn ris når du koker i vanlig kjele, så skal du koke opp vannet og hive i risen.. Når du hiver i risen så må det være lav varme. Ris blir jo egentlig dampet og ikke kokt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå