Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikk skrekken på grandis etter pappa sin versjon.

 

Grandis som bunn, toppet med tjukke skiver med røkt kjøttpølse og ett tonn med ost... noen vet ikke hvordan grandis skal spises. Stekt, kjøleskapskald med ketchup på.

 

Bestemor hadde alltid ekstra ost på, fordi hun syns det var for lite. Resultatet ble at pizzaen måtte steke en evighet, for at fyllet skulle bli stekt under all osten. Bunnen ble alltid overstekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...