Gå til innhold

Gratis sentraler?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei..!

 

Prøver og finner ut om det er noen "BRA" muligheter

for og sende gratis sms... finner ingen ting...!

Har funnet noen nummersentraler som skal være

gratis, men ingen av disse funker....! Vet dere om noen?

På internett mener du?

www.inpoc.no er veldig bra,max 3 hver dag,og sperre på 25 hver månde,ca en gang i måneden får man reklamesms fra de..men ellers er de knall,ser ut som som det er fra dine egen telefon..de sender ikke med reklame i smsène..

Har du netcom er www.mother.no knall også..

Lenke til kommentar

Joda inpoc er jo greit..! men det er jo ikke så

alt formange sms du kan sende derifra..! (25 i måneden = mindre en 1 stk i dagen)

Mener egentlig om dere vet om noen gratissentraler du kan taste inn på telefonen, før kunne man jo ta nummeret til teletopia og sette inn!! MEN Telenor fjernet dette..!

mother.no VAR perfekt, før kunne du sende 25 gratis sms dagen!!! nå er det bare 50 i måneden for kunder...!

Lenke til kommentar

Eh.. jo eksistert gratis sentraler.

 

F.eks så var teletopia sin gratis i begynnelsen, det fantes haugevis med utenlandske meldinssentraler som ikke var sperret hos Telenor, så bruker med kontantkort kunne benytte disse uten å bli fakturert for det.

 

Disse ble sperret fortere enn fluer døde så tilslutt var det nærmest umulig å oppdrive noen... Kan hende det finnes en eller to der ute, men de er godt gjemt.

Lenke til kommentar

Jo det var faktisk gratis sentraler før. Det var mulig å bruke et utenlandsk telefonnummer som servicenummer på telefonen. Da sendte man sms via utlandet og tilbake igjen.

Ulempen var at det til tider gikk veldig lang tid før den nådde fram til motager, eller så hendte det at den ikke kom fram.

Nummerene ble sperret etterhvert som det ble kjent, men nye dukket opp like fort. Det er lenge siden jeg hørte om disse tingene nå.

 

Ett av de "gamle nummerene var:

+6281100000

Betingelsen for å bruke disse var å sette +47 foran alle nummer som skulle brukes.

Lenke til kommentar

Hei det er fortsatt mulig å sende gratis sms :yes: det eneste kravet er å bruke irc progammet mirc eller andre ta lastet ned programmet mirc du logger deg inn på Efnet og velger kanalen sms4free du finner en sida der ta last ned en mirc script med forklaring på hvordan du installerer den script den er ganske lett å installere derette er det bare å skrive /sms og du får opp liten vindu for å skrive melding da kan du sende så så mange sms hverdag du vil.

 

mvh

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
og en ting til....

 

Det finnes ingen slike gratis-sentraler!

 

Har aldri vert det og vil aldri bli det!

 

Mvh.

Erik

Du er ikke gammel nok til å huske dette kanskje:) Men når Netcom kontantkort og Telenor Ringkontant først kom var det vanlig å sette inn nummeret til en utelandsk sentral for så å sende gratis SMS så mye man ville:)

 

Det gikk til ca litt uti 1999 for telenor sin del, Netcom fikk stengt muligheten før. Dette var fordi det ikke gikk å fakturere Kontantkort brukere, sentraler ble stengt etterhvert som de ble funnet, men mange sendte titusenvis av meldinger før dette ble endelig stengt.

 

Så jo, det har funnes, men telenor og Netcom fikk sperra muligheten til slutt.

Lenke til kommentar

Gratissentraler, ja. *mimre*

 

Jeg hadde en side som var: http://skyscraper.fortunecity.com/straylig.../gratis.sms.htm - Den var faktisk så populær at den var inne på Topp 30 på sol.no. En annen side var omhandlet emnet var denne: http://kama.hjemme.org/old/sms.hvordan.shtml

 

Som dere kan se, så er det omtrent 4 år siden dette var populært. Skal si tiden går fort... Det var enkelt. Var bare å skifte ut sentralen som man vanligvis bruker, med en som var i utlandet og som ikke hadde mulighet til å trekke oss forbrukere for penger, siden vi brukte kontaktkort.

 

Telenor, eller sentralen selv, stengte oss ute og vi måtte finne en ny en. Sånn gikk det. Helt til NetCom effektivt fikk tatt en stopper for dette og Telenor fulgte med kort tid etter. Alle bruk av gratissentraler ble plutselig saga blott.

 

Nå må vi ta til takke med å sende sms fra Internett - gjerne med reklame. Eller vi kan hele tida bruke de billigste abb'ene. Djuice sin er nokså grei og NetComs YoungTalk.

 

Prisene siden den gang har sunket fra 1.5 kr per melding til... ja, mye mindre :)

 

Etter sms kommer mms. Etter mms kommer grps.

 

Fremtiden er spennende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...