Gå til innhold

DJI Phantom FC40 oppgradering?


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe meg en DJI FC40 drone. Kamera er bare 720p så jeg vurderer å bytte det ut med et gopro. Jeg har ikke planer om å bruke gimball, men jeg ønsker fortsatt å bruke fpv muligheten. Er det en måte å bruke begge kameraene slik at jeg kan bruke fpv til å styre og filme med gopro kameraet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det noen spesielle grunner for at du ikke ønsker gimbal? Det meste av bilder\videoer ser jo ikke ut om det ikke er stablisert.

Nå er vel rekkevidden veldig dårlig (opp til 100 meter).

 

Hva er budsjettet ditt på? Ville nok ha vurdert en Phantom 3 som nettopp har kommet. Grei rekkevidde, tar veldig gode bilder og film. Tryggere i luften ol. Koster rundt 10-12000,-

Lenke til kommentar

Budsjettet mitt er nok til en FC40. Jeg har ikke flydd stor drone før og vil ikke legge for mye penger i det før jeg har blitt erfaren. FC40 fungerer fint til mitt bruk og jeg har sett filmer fra denne dronen med gopro montert på original festet med helt ok kvalitet. Jeg får naturligvis mye bedre stabilitet med en gimball, men hvis jeg skal holde meg innen budsjettet så må jeg klare meg uten. Er ikke noe i veien for at jeg kan montere en gimball på dronene  senere. 

Spørsmålet er som nevnt hvordan jeg kan sette opp dronen med to kamera slik at jeg bruker original kamera med fpv til å styre mens gopro kameraet bare henger på og filmer kontinuerlig uten at jeg styrer dette. Jeg har gopro fra før men mangler drone. 

Lenke til kommentar

Vel, det vil ikke være mulig med ditt budsjett, da du trenger ekstra utstyr om du skal ha 2 kameraer.

 

Edit: Om du kun skal filme med GoPro, så kan du jo bare feste det på dronen, så starte opptak før du letter.. da får du jo det som du vil

Endret av Merko.
Lenke til kommentar

Jeg leste om en som hadde flyttet det orginale kameraet fra FC40 og festet det på batteri døren slik at han kunne bruke gopro kameraet til å filme med, og original kameraet som ekstra sett med øyne. Jeg finner imidlertid ikke noen oppskrift eller bilder på hvordan han har gjort det i praksis. 

Jeg har originale gopro fester. Hvis det bare er å flytte det enes festet så kan jeg bare lime på et ekstra feste til et av kamera. Men jeg vet ikke om ledningene til original kamera rekker langt nok hvis jeg flytter det?

Endret av Tullballj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...