Gå til innhold

FINAL FANTASY XI


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå har jeg spilt spillet i 2-3 timer og er ganske fornøyd. I begynnelen synes jeg det virka litt innviklet, men etter en time med forksjellige dill og dall og tullete folk så var jeg inni det.

 

Er nå Warrior og er nesten level 3. Baserer meg mest nå for å finne ut av alle ting (hvor forskjellige shops ligger osv). Forresten noen som er med i Blacksmith Guild? Fikk en Fire Crystal, og har en Water, Earth og Wind også tror jeg. Hva brukes disse til? Skal sitte oppe i natt og spille ;)

 

Nicket er Darkdrone :) Bare add me to your party and I will come with my swords :grin::D :-)

Lenke til kommentar

Litt tilbakemelding angående PlayOnline (ikke spillrelatert).

 

Startet helt fint og fint gikk det. Spilte på bærbaren som jeg skulle levere tilbake (tenkte ikke over å skrive ned POL iden og serialen).

 

Bærbaren blir hentet sist lørdag UTEN at de gir meg varsel og der mister jeg 1 måned med skolearbeid og final fantasy med POL ID og passord....

 

Kontakter POL via mail og ingen svar. På hjemmesiden skriver de jo ****** meg at de kommer nesten HELT sikkert til å svare til POL mailen, men HVORDAN SKAL JEG LESE DEN NÅR JEG IKKE FÅR LOGGA MEG PÅ??

 

Skriver fint, klart og tydelig i mailen : I have lost my PlayOnline ID and Key due to problems with my laptop where I played FFXI. I have NO chance in reading or whatsoever PlayOnline. Please, I kindly beg you to mail me to my personal mail adress : [email protected]

 

Etter to mailer og INGEN :angry: svar sier de på IRC kanalen at jeg må ringe de i USA.

 

ETT stort problem. Mi mor har sperret for alle mulige typer av utenlandssamtaler og jeg har ikke SJANGS å få ringt de :(:(:cry::cry:

 

 

Noen som har NOE peiling hva jeg skal gjøre ??? kan jo ikke bare ignorere, de trekker meg jo tross alt for penger :cry: Noen som kan hjelpe meg ?

Lenke til kommentar
Jeg får ikke kontakta de.. Noen som vil kjøpe FFXI?? PM meg, jeg vil ikke bruke mer penger på dette enn jeg har :cry:  Spillet er helt strøkent og brukt kun EN gang (platene) :cry:

Hehe.. Prøver du å selge et spill du har mistet alle passord og brukernavn til?

Hvis du ikke kommer inn hvorfor forventer du at de som kjøper spillet av deg skal komme inn?.

Skulle heller ikke forundre meg om videresalg av FFXI er forbudt i følge TOS. De har en policy på å slette kontoer som blir "solgt videre". Dvs. om de finner ut.

 

Ikke for å være vrang ellerno, men det er akkurat pga slike ting som det her at de har fine oppstrekede linjer i manualen.. du vet.. ved siden av alle key'ene ;)

 

På den andre siden er det litt brutalt å ha null sjans om du mister passord/brukernavn.. men iogmed at du bor i norge så betyr det at du har oppgitt falsk adresse når du registrerte deg i pol. Det er ikke sikkert du oppga en email adresse engang. Jeg gjorde det ikke.

Hvordan skal POL finne ut om du eier FFXI legitimt eller ikke?.

Spørs om du ikke må krype til korset og ringe kundeservice. For å bevise at du har en kopi av FFXI så må du nok oppgi cd-key som fulgte med spillet. Ser ikke noen annen måte du kan gjøre det.. med mindre du oppga email adresse i registreringa. Det er ikke akkurat slik at de kan sende deg passord/brukernavn i posten iogmed at du oppga feilaktig informasjon. Kan hende at de har litt godvilje og sjekker adressene relatert til kredittkortet. Hvis du kan gjenta noe av det du har skrevet ned der er det mulig du får brukernavnet ditt. Siste 6 siffer på kreditt kort osv.. slike ting.

 

Å oppgi feilaktig informasjon er sikkert også et brudd på Terms of Service avtalen du klikket ja til for å få spille. Så det spørs om du har så veldig mange rettigheter akkurat her.

 

Ang. telefon sperret for utenlands samtaler.. Du kan kanskje låne telefon hos en kamerat og betale han penger. Telefonkiosker er også hendige. Tenk også på at slike samtaler er dyre og det kan meget vel hende at det er billigere å kjøpe FFXI på nytt.

Synes godt huske jeg brukte 500kr på å ringe hjem fra Hellas. Var bare en 7 minutter samtale. Må ha vært noe galt ;)

 

Uansett. Lykke til ;)

Endret av Blodhemn
Lenke til kommentar
Hvis man formaterer maskinene sin og har installert FFXI ,og registrert en account. Hvordan kan man da avbestille sin måndelige betaling da?

Du sørger for å skrive ned passord og brukernavn. Om du har klart å miste brukernavn/passord og ikke kommer inn for å kansellere account og billing kan du kontakte banken din og be de sperre alle utbetalinger relatert til FFXI. Bør gå bra. Om ikke så kan du alltids stenge hele kortet og be om nytt kort.

 

Hvis man er øko-teknofob så kan det være en idé å åpne en konto som man bare har det absolutt nødvendigste av penger på og be om et kort for den kontoen. Bruke det kortet til MMORPGs og online handlig generellt. Dette skal egentlig ikke være nødvendig siden VISA/banken har en policy på å erstatte "uriktige" trekk fra kontoen. Så var det bare å bevise at du ikke har stått for trekket ;)

 

Dette POL opplegget er noe av det værste jeg har sett så langt for MMORPG spill. Kanskje med unntakk av billingsystemet til GOA for DAoC.

Det er lite intuitivt og bryter med alle etablerte "uskrevne regler". Om du kansellerer POL kontoen så får du den aldri tilbake. Hvis du vil spille FFXI må du kjøpe spillet på nytt.

Om du skal kansellere FFXI er det derimot Content ID's du må kansellere.. selve POL er gratis.

 

 

PS: Spiller på Ragnarok. Om det er flere nordmenn der så si ifra ;)

Endret av Blodhemn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...