Gå til innhold

Spille uten CD


Anbefalte innlegg

Heisann..

 

Mener jeg har hørt et sted at man kan lage en klone av cd'n og legge den på harddisken, så man slipper å ha cd'n i driven når man spiller.

 

Lurer på hvordan man gjør dette?

 

 

Med vennlig hilsen

 

 

Bone

 

 

PS: Jeg skjønner også at dette kan misbrukes, men siden det -slik jeg ser det- er like lovlig som å lage .mp3 filer av sine egne musikk-CD'er, så ser jeg ikke at det skulle være galt å spørre om slikt. Det er ikke i min hensikt å gjøre noe ulovlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er egentlig ganske enkelt. Du kan ta f.eks. CloneCD og lage et "image" (det er dette filene/CD'ene kalles da ;) ) for dermed å bruke en "Image-mounter" som f.eks. Daemon Tools. Den lager da en "Skygge cd-rom" hvor du setter inn imagene, litt vanskelig å forklare men velli enkelt å gjøre. Jeg bruker dette hele tiden (men bare til spill som jeg har kjøpt vel å merke :yes: ) og det fungerer utmerket *grin* Bare spør hvis det er noe du lurer på.

Men please....bare bruk dette til dine EGNE spill....

Lenke til kommentar
Det er egentlig ganske enkelt. Du kan ta f.eks. CloneCD og lage et "image" (det er dette filene/CD'ene kalles da ;) ) for dermed å bruke en "Image-mounter" som f.eks. Daemon Tools. Den lager da en "Skygge cd-rom" hvor du setter inn imagene, litt vanskelig å forklare men velli enkelt å gjøre. Jeg bruker dette hele tiden (men bare til spill som jeg har kjøpt vel å merke :yes:  ) og det fungerer utmerket  *grin*  Bare spør hvis det er noe du lurer på.

Men please....bare bruk dette til dine EGNE spill....

Jeg tror jeg forsto godt hva du mente!

Det var den "image-mounter" som jeg ikke hadde hørt om, eller DaemonTools.. :)

 

Jeg får google litt jeg da!

 

Takk for hjelpen! :)

Lenke til kommentar

Jeg bruker selv alcohol 120 %. Dette er ett program ikke ulikt deamon tools som lager en virtuell cd-stasjon på PC'en. Det er bare og finne rett kopicrack til spillet som du finner på gamecopyworld.com og lage ett image og vips kan du spille uten å måtte skifte plate for hver gang. Dette er litt på kanten, men så vidt jeg vet er det fortsatt lovlig å kopiere egne cd'er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...