Gå til innhold

Tråd slettet uten grunn


Gjest Bruker-292501

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-292501

Først av alt så skal kanskje dette kanskje bli diskutert her: https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=593 (klager på moderatoravgjørelser). 

 

For det andre så tror jeg den ble stengt, selv om moderator burde sagt hvorfor(!), fordi det allerede fins en liknende tråd her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=779072 (Snedige ting du lurer på ). 

Den tråden handler om snedige ting, min handler om alt mulig. Jeg har hørt flere ganger at det jeg spør om ikke er snedig så da starta jeg en ordnær ting du lurer på tråd og jeg fikk tillatelse fra en admin til å starte den med så dette er ganske merkelig og irriterendes...

Lenke til kommentar

Det er hva vi kaller en samletråd. Grunnen til at de blir stengt er fordi de absorberer tråder rundt seg og tar bort poenget med å ha et forum.

Et eksempel til hvorfor tråden din ikke kan være åpen er fordi den kan ta innlegg fra f.eks "Snedige ting du lurer på", så da har vi plutselig en tråd som dekker nesten hele forumet.

Endret av Gavekort
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Hvorfor fikk jeg tillatelse av en admin da til å lage den for så å stenge den? Hvorfor ikke stenge den snedige ting man lurer på tråden? Man kan ikke spørre om alt i den tråden, det kan man i min ;)

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar

Med en tråd som din kan vi like greit stenge hele forumet og bare dirigere all trafikk inn i den tråden, det er ikke gunstig for forumet. Tråden artet seg også i sin korte levetid som en kafétråd mer enn en spørsmålstråd.

 

Hvorfor en admin har gitt deg tillatelse kan jeg ikke svare på, ei heller hvorfor en moderator har stengt uten å kommentere. Dette er bare mine tanker. 

Lenke til kommentar

Winza: Din tråd er jo meningsløs. Ting man lurer på lager man nye tråder på i forumet, noe som gjør alt enklere enn å samle alt i en enorm tråd.

 

Snedige ting man lurer på er annerledes i den forstand at der spør man om snedige* ting som ikke trenger en egen kategori da alle spørsmålene går under kategorien "snedig".

 

snedig - Synonymer gruppe 1: Ukategorisert

aparte, bemerkelsesverdig, besynderlig, bisarr, egen, egenartet, eiendommelig, eksentrisk, forunderlig, fremmedartet, merkelig, merkverdig, mystisk, original, pussig, pĺfallende, rar, selsom, smĺrar, snodig, snĺl, spesiell, sćr, sćregen, underlig,

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Skulle ønske jeg visste dette før jeg starta den og at adminen sa dette til meg så jeg ikke dunma meg ut nå /: Men men. Nå vet jeg det ihverfall :)

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...