Gå til innhold

Ad Caonon EOS 300D


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Vurderer sterkt å kjøpe Caonon EOS 300D. Har lest test av dette, bla. på dpreview, hvor det klart får skryt. Men de kritiserer hvitbalansen, den er " the camera's automatic white balance perform so badly under incandescent light, I would have expected Canon to have solved this by now", og videre "Still a very average automatic white balance performance, we expected more".

 

Problemet er at jeg ikke vil bruke en såpass stor sum(for en student), når det er mangler ved det.

 

Mulig jeg bør vente å se hva Sony dukker opp med(?).

 

Synspunkter på dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen grunn til å vente på Sony....." blar " du litt nedover i innleggene her så ser du at gjennomgående er det veldig gode erfaringer med 300D. Det ligger og en lenke til en pågående diskusjon vedr. prøvebilder tatt med det nye Sony....ikke spesielt imponerende bilder akkurat.....

 

Har du romslig nok pengesekk til at du kan velge mellom begge kameraene.....så er egentlig spørsmålet om det er speilrefleks med fleksibilitet i objektiver du trenger, eller om Sony sitt alternativ dekker dine behov med sin faste optikk.

 

Lykke til !

Lenke til kommentar

Som det blir nevnt her så er det den automatiske hvitbalansen som skaper trøbbel under enkelte lysforhold. Dette er egentlig det aller minste problemet, da man har en rekke forhåndsinstilte hvitbalanser å velge mellom (overskyet, sol, lysrør, lyspære...), samtidig som man kan stille hvitbalansen helt manuelt dersom man ønsker det. Jeg ville definitivt ikke latt dette være avgjørende for kjøp av et 300D! Vurderer selv dette kameraet må jeg innrømme. Det eneste som irriterer meg grenseløst er at man ikke har muligheten til å velge "one shot" autofokus eller følgefokus. Dette velger kameraet selv, utifra om objektet beveger seg eller står i ro. Hvorfor i himmelens navn var de nødt til å utelate dette meget praktiske valget????

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...