Gå til innhold

Kamptråd - Hull - Liverpool


Gjest Slettet-w7DZlO15

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke snakk om feil fra BR, eller dårlige spillere. Vi har en bra trener, og en bra tropp. Men vi mangler spisser som beveger seg. Det var en fin gjennomgang på det i høst, hvor de sammenlignet fjorårets sesong mot årets. Ifjor hadde vi Suarez og Sturrigde som løp å løp. De åpnet rom for midtbanen vårs, og de skapte sjangser. Dette er helt borte i år, og vi er et lag som er ekstremt lett å forsvare seg mot. Det er bare å legge press på midtbanen, fordi vi ikke har spisser som de trenger å bry seg om. Dermed klarer de å stoppe ballen allerede før Liverpool har fått satt igang spillet.

 

Alt avhenger egentlig av gode spisser. Det gjør arbeidsforholdene bak i rekkene mye bedre, og det er slik fotball Liverpool vil spille. Ikke en fotball med en defansiv stabil backrekke, men lange passninger.

 

Et lag som skal prestere må også ha selvtillit. Det har ikke Liverpool.

 

Å joda, når spillet ikke fungerer som i dag har jeg ingen problemer med å rette en finger mot BR sin taktikk. Alle ser da at samhandling og angrepsfotballen rett og slett ikke fungerer? Det spilles konsekvent feilvendt, bak spilleren, upresist og på feil tid. Liverpool spiller rett og slett dårlig. At spissen(e) ikke er all verdens denne sesongen er jeg enig i. Men det er ikke alene årsaken.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...