Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Venn med vrang kone


Anbefalte innlegg

Jeg har en venn jeg gjerne vil ha med på en event i utlandet som nesten går inn under betegnelsen "once in a lifetime". Han vil også gjerne blir med, men han har ei kone som har begrenset med ferie og ikke vil han skal reise bort (i 3 dager) når hun har ferie. Det fører jo da til at han nå ikke vil reise for da blir kona furten. (Han er litt pisket fra før av)

Jeg syns dette er litt smålig av kona, men jeg kan ikke si dette direkte til vennen min da det jo vil surne til vennskapet vårt.

Hvordan bør noe sånt løses, og da helst i min favør? :)


Anonymous poster hash: 4fb69...853



Anonymous poster hash: 4fb69...853
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Karer som er litt "whipped" er også ofte fryktelig glad i kona si. Så å prøve å kritisere henne preller sannsynligvis bare av og han blir furten. Det er nok det TS tenker på.

En kompis som ikke tåler å høre sannheten er ikke en kompis jeg ville giddet å reist til utlandet med. Jeg hadde sagt det rett til han at han ikke bør la seg styres av kona på den måten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

kommer helt an på hva dette "arrangementet" er fornoe.... er du TS singel og skal ha han med på tomorrowland i en alder av 38 år eller skal dere på fotballtur eller hva skal dere?

 

er ikke sikkert dette er veldig urimelig, ferie er vanligvis familietid for voksne folk, kanskje har dem et travelt jobb liv hvor dem jobber turnus begge to og knapt ser hverandre?

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

 

hvis dere begge er lidenskapelig opptatt av modelltog og verdens største modelltog skal vises i Skåne er det en annen ting.

 

Se for dere at det er en slik event, men eventet er bare hvert 10. år.

Det er også snakk om sommeren 2016 så ingen konkrete planer er lagt av hverken kone eller venn ennå.

 

Anonymous poster hash: 4fb69...853

 

si hvilket arrangement det er da, hvis arrangementet ikke tåler forumets lys er det sannsynligvis for drøyt til at kona kan akseptere det også.....

 

2016 er såpass langt fremme i tid at jeg tror heller kona har et problem med selve arrangementet enn de å miste 3 dager om 1.5 år.... 

Endret av Henrik2k
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...