Gå til innhold

Problem med ny Microsoft-konto. Er dette legitimt?


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på hva f*** det er Microsoft surrer med. Jeg har nettopp opprettet en ny e-postadresse, og jeg må bekrefte at den tilhører meg?! Dette har jeg aldri blitt bedt om før av Microsoft med andre e-postadresser, heller ikke av Google for gmail, for den saks skyld. Men konflikten her er hvordan jeg liksom skal bekrefte at e-postadressen tilhører meg. Som jeg blir bedt om på bildet nedenfor, så må jeg sjekke innboksen. Dette blir da veldig ironisk og motstridende, som du sikkert skjønner.

 

Det er også noen andre ting som får meg til å lure på om dette er legitimt; første ordet i "Kan oss overbeskyttende..." skrevet feil, som virker litt "fishy" for meg. Når jeg klikker på "Logg på", fordi jeg vil logge meg på med en annen konto, så kommer opp det samme bildet som vist under. Jeg får ikke logget meg på med andre e-postadresser. Når jeg forsøker å kontakte support, så er det en "feil med tilkoblingen til tjenesten".

post-292623-0-79362800-1429191667_thumb.png

Endret av Tacanacy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du opprettet en email-konto eller en Microsoft-konto?

 

Du kan opprette en Microsoft-konto ved å bruke en email-adresse du har fra før, og som et ledd i registreringen vil de da sende en email til den adressen du har oppgitt. Kun eieren av denne email-adressen (=deg, formodentlig) forventes å kunne lese denne meldingen, og da er det ok for Microsoft at du bruker denne adressen i din Microsoft-konto.

 

Er det dette som har skjedd her?

(I tillegg til at Microsoft kanskje har server-trøbbel og at språket i teksten er dårlig norsk ..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...