Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

ADHD / ADD - dating og forhold .. erfaringer?


Anbefalte innlegg

Jeg er en mann på 32 og har ADD med tendenser til ADHD. Fikk diagnosen for et halvt år siden og går på medisiner. Begynte med Ritalin og går nå Concerta. Disse hjelper veldig på den sosiale selvtilliten og "klarhet i hodet", men enkelte ganger så faller jeg tilbake og blir surrete, får dårlig selvtillit og blir litt sjenert. Har da også en tendens til å prate uten å tenke over hva jeg sier.. og kan da si mye rart!    

 

I tre år har jeg datet via sukker, tinder og damer jeg har møtt på byen. Dater for å få et forhold, men det var jo ikke så lett... Helt håpløst før jeg begynte på medisiner, litt bedre etter. 

 

Første og andre daten går ofte veldig bra. God kjemi, humor, berøring og noen ganger kyssing. Men... på tredje eller fjerde daten så skjærer det seg. Da blir dama "iskald" og vi mister helt den gode tonen vi hadde på de forrige datene. Dette gjentar seg gang på gang. Akkurat som om de gjennomskuer meg når vi blir bedre kjent og at de ser ar det er noe "galt" med meg.       

 

 

Noen som har erfaringer med å date med ADHD/ADD eller å date en med denne diagnosen? 

Dating og kjemi er nok ikke helt A4 med fasitløsning, men håper at noen har innspill eller erfaringer med dette :)

 



Anonymous poster hash: 9b2c4...12a
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg har hatt er forhold med ei som har ADHD. Jeg var positiv til ADHD. Jeg tenker nå ikke at det er en sykdom engang. Hun slet en del med dårlig selvtillit fordi det var mye hun følte at hun ikke fikk like bra til som mange andre. Altså hun sammenlignet seg selv med kanskje feilfolk. Jeg er en person med høye karakterer og lite fravær når det kommer til skole. Hun begynte å føle seg kjempe underlegen og skikkelig piss for at hun ikke var like god som meg på mange områder. Glemte å se sine egne positive sider. Som endte i vår demise.

 

Men fytti helvette hu var morsom å ha med til sengs :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...