Gå til innhold

Kamptråd: Manchester United vs Manchester City


blured

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mener også at Kompany skulle hatt rødt. Det er en hodeløs takling. Når det er sagt fikk vi avsidemål.

Jeg er lykkelig over hva laget presterer om dagen. Det begynner å mange måter å ligne på gode gamle United. Det godter meg også å se at spillere som vi fans tidligere avskrev nå er særdeles viktige brikker i et lag som på kort tid har forandret seg enormt. Det er så mye deilig som kan skje i fotball. Å se laget ditt reise seg så til de grader igjen er en av dem. Å høre den jubelen Fellaini fikk fra fansen som for ikke så altfor lenge siden buet på ham er en annen.

Vet ikke helt hva som har skjedd, kanskje det skyldes at vi har spilt med samme formasjon (gått fast over til 4 bak) og også spilt inn et lag der nesten de samme spillerene spiller sammen hver kamp. Fellaini og Young osv. spilte jo under Moyes også men kan være at litt av presset forsvinner når de får litt bedre tid på seg og ikke har kniven på strupen hver kamp. Under Moyes var det litt "får han sparken nå" hele tiden. Fellaini har faktisk blitt mer bevegelig, før var det bare headinger. Nå tar han ballen ned, sentrer, løper osv. Ellers syns jeg vi har blitt mer kreative og bevegelige framover og tar overgangsmuligheter når de kommer. 

Lenke til kommentar

Gud bedre meg er alt jeg har å si nå, gud bedre meg for en stemning på stadion, nesten så det overgikk 4-3 kampen dette her..

 

Kommer hjem i natt og skal se om jeg fikk noen gode opptak med GoPro'n, mener jeg fikk med ett par mål :)

Jeg satt omtrent jevnt med der Mata var når han fikk pasningen fra Rooney, og jeg var overbevist om at det var onside.. Sykt hvor fort det der går :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...