Gå til innhold

romtemperert eller kaldt for åpnet brennevin?


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt brennevinen stående en 4-5 måneder under vasken i romtemperatur. Er den blitt ødelagt da, eller skal den stå i romtemperatur. Eller fordamper spriten av romtemperaturen da? Er den best i kjøleskap? Er det for sent å ta den i kjøleskapet nå etter de 4-5 måneder?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge flasken er tett, og den står mørkt, så kan du fint lagre den under vasken.

Vinmonopolet sier følgende

 

Brennevin på flaske utvikler seg ikke i noen særlig grad. Men skal du oppbevare brennevin over lengre tid bør flasken lagres stående. Brennevinet bør ikke utsettes for høy varme eller direkte sollys. Etter åpning av et brennevin er det større sjanse for fordamping.

Lenke til kommentar

Så lenge flasken er tett, og den står mørkt, så kan du fint lagre den under vasken.

Vinmonopolet sier følgende

 

 

Brennevin på flaske utvikler seg ikke i noen særlig grad. Men skal du oppbevare brennevin over lengre tid bør flasken lagres stående. Brennevinet bør ikke utsettes for høy varme eller direkte sollys. Etter åpning av et brennevin er det større sjanse for fordamping.

 

Ok. Flasken er åpnet fra før, men jeg har skrudd korken på igjen etter bruk. Når jeg tenker meg om så brukte jeg spriten første gang i januar i år. Jeg tenkte jeg skulle bruke spriten den 17 oktober i år. Er masse av alkoholen fordampet da, slik at jeg ikke får alkoholrus følelse i det ehelatt? Det er halve flasken igjen med sprit. Endret av monjanse7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...