Gå til innhold

Er GIF blitt lov som avatar?


Gjest medlem-105082

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-105082

Hei,

 

Jeg kom over en bruker som har en avatar i animert GIF-format, noe jeg trodde var bestemt ikke var lov mtp forstyrrende elementer. Men så sjekker jeg kontrollpanelet og opplastning av ny avatar, så står det at GIF er støttet sammen med PNG og JPEG. Er dette en feil eller har det blitt lov nå i det siste? 

 

Edit: Jeg vet GIF kan være uten animasjoner og vanlig stillbilde, men jeg mener å huske formatet ikke var støttet i det hele tatt før pågrunn av muligheten til å ha animasjoner. Husker jeg feil?

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Avatar skal ikke overstige 80x80 piksler, ikke være større enn 10 kilobytes, ikke være animert eller inneholde noe som kan betegnes som allment støtende (herunder porno i enhver form, groteske bilder og liknende). Avatarer som inneholder logoer fra nettverket kan kun benyttes av medarbeidere i nettverket. Følgende filtyper er tillatt: gif,jpeg,jpg,png

Kilde: http://wiki.diskusjon.no/index.php/Avatar

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Hei! Animerte avatarer er nok fortsatt ikke lov, at det tillates .gif format er som du sier fordi det er fullt mulig å ha gif som ikke er animert. Sålenge jeg kan huske har det vært mulig å laste opp animerte avatarer, vi bare sender en melding til de og ber de om å fjerne det hvis vi kommer over slike.

 

mvh Aleksander

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Jeg håper virkelig ikke det skjer noen gang noensinne, de tillater dette på ign og det er ganske forvirrendes og nesten slitsomt og se alle de forskjellige giffene O:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...