Gå til innhold

Skjerm til gaming på budsjett!


Patek

Anbefalte innlegg

Hei, har lest og sett en del i det siste på en ny skjerm som skal bli brukt til gaming for det meste, men også en del film og surfing. Det jeg helst vil ha er en skjerm med 144 Hz. Har sett mest på Acer XB270HA, men hadde ikke tenkt å bruke så mye mer enn 3 000,-. Den blir eventuelt aktuell hvis jeg finner den på et greit tilbud eller som demo skjerm. Denne har jo det meste i mine øyne, g-sync, 144 Hz og 27".

 

Lurer på om det er noen greie skjermer i denne prisklassen, setter evt pris på linker til tilbud etc.. :)

 

 

Også lurer jeg på hvordan det fungerer med to skjermer, har en Samsung skjerm i dag som jeg har tenkt til å ha ved siden av den jeg kommer til å kjøpe. Det for å ha facebook, spotify osv oppe mens jeg spiller på den nye skjermen. Jeg har bare ett skjermkort, regner med at det går fint? Er jo mange porter på kortet. Har forøvrig et Evga GTX 970, og vurderer å kjøpe et til :)

Men er det slik at musa forsvinner over på den andre skjermen mens jeg spiller hvis jeg ved en feil drar den over? Eller må jeg trykke meg ut av programmet med alt+tab f eks?

 

Takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ROG er ikke akkurat budsjett da :)
Beste skjermen du får til gaming og som har bra bilde, du vil neppe bli skuffet over den.

Når man spiller på en skjerm så blir du låst til den mens du spiller ja. Vanligst er å bruke Extended screen som jeg selv gjør. Da må du tabbe ut for å gjøre noe på andre skjermen mens du spiller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...