Gå til innhold

Beste online sports abonnement?


Anbefalte innlegg

Tv2 sumo, og Cports tilbyr få idretter og ligaer men ligger likevel i verdenstoppen når det kommer til pris. Så er det noen som benytter seg av en bedre tjeneste fra utlandet de kan anbefale?

 

 

Til nå har jeg benyttet meg av BeIN sports. En meget god aktør med 16 HD kanale som sender Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League, Europa Liga, Copa America, Copa Liberatores, Asia Champions League, Afrikamesterskapet, VM for klubblag, og Fotball VM. I tillegg sender de Tennis, Formel 1, MotoGP og NBA.

 

Alt dette med Engelske kommentatorer. Pris: 48 AED i måneden (ca 120 kr.)

 

I tillegg sender de en del fotball fra midtøsten da de er lokalisert der nede. Denne pakken er egentlig kun tilgjengelig i midtøsten, men igjennom tjenester som Hola Better Internett eller VPN er de selvsagt tilgjengelig her også.

 

 

Jeg kunne derimot tenkt meg litt mer amerikanske idretter som Indycar, Nascar, NHL, NFL og NBL og også generelt mer motorsport.

 

Så jeg prøvde NTV. Også en ok aktør som tilbyr 60-70 sportskanaler inkludert Fox sports, Sky sports, ESPN, Eurosport, Setanta, BT sports, Astro Supersports, Eurosport, NTS, NBC, Tv2 sportskanalen og Cmore Fotball.

 

De har bredere dekning på sport enn BeIN, men har dårligere kvalitet på sine streams. De tilbyr riktig nok også en del HD kanaler, men de krever ganske mye av nettlinjen din. Så de bruker ikke den beste teknologien når det kommer til sine streams. De er også ca 50 kr. dyrere enn BeIN sports.

 

 

 

 

Så det jeg egentlig lurer på er det finnes tjenester der ute som tilbyr en like god eller bedre dekning enn NTV, og som har samme kvalitet som BeIN? BeIN har forresten samme eller bedre kvalitet på sin tjeneste enn Tv2 Sumo.

 

 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...