Gå til innhold

Into Crete!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nice! Synes du komponerer det veldig bra. Kult med alle lagene som går innover i bildet. Fint at du har holdt alle linjene snorrette. De tilnærmet perfekte firkantene gir bildet et skarpt og grafisk uttrykk. Da blir det ekstra kult med den oransje bøyen som skiller seg ut i både form og farge.

 

Det som jeg synes er spesielt interessant her er plasseringen av bøyen. Er enig i at den ikke bør være i midten, det blir litt kjedelig. Men når den er så langt til siden så blir det kanskje litt høyretungt? Det er liksom ingenting som veier opp på venstre side. Men jeg er usikker på om det faktisk gjør noe. Synes at det er et tøft bilde uansett.

Lenke til kommentar

Takker så mye, Mikael! :)

 

Enig med deg mht. den bøyen. Hadde dog ikke noe valg her, da det som lå utenfor bildekanten på begge sider ville ødelagt "stemningen"..., derfor ble det også smertelig trangt, særlig til ve. Skulle gjerne sett at bassenget var større, noe som hadde gitt andre muligheter for komp.

Lenke til kommentar

Skjønner! Det er jo lett å sitte i sofaen og synse om bildene i ettertid, så det er alltid interessant å høre om fotografens synspunkt og omstendighetene rundt opptaket. Utifra det du forteller så synes jeg du har utnyttet motivet det veldig bra.

 

Takk igjen, Mikael! Altid kjekt med andres syn på bildene, okkesom.... :)
Lenke til kommentar
Gjest member-296438

3 deler som er like men allikevel forkjellige....

Stilig stram komp. Synes bøyen skaper litt liv i de ellers nokså like deler. Nesten som bøyen er en rampestrek i bildet:-)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...