Gå til innhold

Hva syntes dere om denne låten?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helt OK låt, men spilles den på P3 kommer jeg til å bytte kanal umiddelbart. Etter det jeg kan høre er det ingen "spennende" oppbygging i sangen, men heller litt instrumenter her og der, som sammen skal lage stilige lydeffekter. Spesielt på etter 1:42 er det ekstremt rotete og bruk av for mange forskjellige lyder som holder på å ta knekken på ørekanalene mine.

 

Tar forbehold om at dette er en sjanger, men jeg har aldri hørt noe lignende før...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

jeg lever i den troen at jeg blir flinkere etter hvert som jeg øver jeg, synes helt ærlig at dette her ikke var noe særlig bra, skal ikke si at det jeg lager nå er spesielt bra heller, men det er 100 ganger bedre enn de første sakene jeg lagde! og jeg mener jo du har potensiale, men du har mye mixing og mastering som behøver! hør det jeg har lagd om du har lyst :) 

Lenke til kommentar

hør ...

Bra mye arbeid som er lagt ned i soundet, selv om jeg ikke synes den passer med en så rolig låt. Har du sidechainet en mutet basstromme ?

Synes lyden er for anstrengene og har feil type sound i forhold til tempoet og intensiteten.

Det er utrolig lett å skru opp for mye på ulike parametre, mens magien ligger i å ha akkurat nok og balansere det. Spesielt virka den dynamiske komprimeringen for sterk. Nå synes jeg mastering har gått alt for langt genererelt og har skapt en negativ trend kvalitetsmessig som heldigvis er på tur tilbake. Ikke bry deg om at det skal høres bra ut på lavt volum. Folk skrur opp volumet selv for å med seg dynamikken, så lag heller noe som høres bra ut for deg når du skrur opp selv. Låten ville hørt bedre ut med mindre aggresiv sound.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...